AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Çemişgezeklilerle buluştu.

Toplantıya Eski Adalet ve İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, AK Parti Milletvekili Metin Bulut, İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve adaylar katıldı. 

YILDIZ: ATAŞ, BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR İSİMDİR

Çemişgezek Eski Belediye Başkanı Ankara Yeni Mahalle İlçe Başkan Yardımcısı Metin Levent Yıldız “Çemişgezek birliktir, beraberliktir, barıştır, çok kültürlülüktür, bir arada yaşamayı becerebilen, her türlü görüşe her türlü fikre saygısı olan bir coğrafyadır. Biz Çemişgezek’teki yakın tarihte 2002’den bu tarihe hizmetleri sayın Mustafa Ataş beyefendi ile gördük. Kendisine bir kez daha hemşerilerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ataş, bizim için önemli bir isimdir” dedi.

GÜRGÖZE: ELAZIĞ’IN SORUNLARINA DUYARSIZ KALMADI

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “desteklerini sürekli yanı başımızda hissettiğimiz kendileri İstanbul milletvekili olmasına rağmen 3 yıllık bir başkanlığımız döneminde çok yakinen şahitlik ettiğimiz Elazığ’ın hiçbir sorununa duyarsız kalmayan genel başkan yardımcımız ağabeyimize şehrimize teşrif ettiklerinden dolayı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

BULUT: ÇEMİŞGEZEK BENİM İÇİN VEFADIR

AK Parti Elazığ Milletvekili ve Milletvekili Adayı Metin Bulut, “Çemişgezek hem Elazığ için hem Türkiye için çok özel olmuştu, ama benim için Çemişgezek’in yeri hep başkadır. Çemişgezek benim için ağabeydir, kardeştir. Çemişgezek benim için vefadır. Çemişgezek benim için ailedir. Bugün sizlerle birlikte olduğumdan dolayı çok mutluyum. Allah nasip ederse 3 gün sonra sandığa gideceğiz. 2 ittifak yarışacak. Bu 2 ittifak aynı şey mi değil. Bizim ittifakımız gönüllülük esasına dayanıyor. Onların ittifakı zorunluluk esasına dayanıyor. Bizim ittifakımızın merkezinde millet sevgisi var. Onların ittifakının merkezinde Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı var” dedi.

AĞAR: ELAZIĞ EN İYİ SONUCU ALACAK

Eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar, “Elazığ bu seçimde inşallah AK Parti’nin Türkiye’deki en iyi sonucunu alacak. Uzun zaman sonra fiili siyasette yer aldık. Bugün uzunca zaman sonra Türkiye’nin karşı karşıya kalmış olduğu, beka ve gelecek sorunu benim açımdan yeni baştan siyasette hiçbir makam mevki beklemeden, hiçbir şahsi gelecek beklemeden, sadece ve sadece Türkiye’yi yeniden o sıkıntılara düşmemesi için bugünkü hükümetin bugünkü cumhurbaşkanının yanında yer almayı gerekli kılmıştır” ifadelerini kullandı.

ATAŞ: OYUNLARI HEP BİRLİKTE İZLİYORUZ

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Bugün burada bu güzel tabloyu yaşattığınız için ve burada kardeşler topluluğu oluşturduğunuz için hepinize saygılarımı sunuyorum. Çok değerli kardeşlerim çok önemli bir seçimin arefesine doğru gidiyoruz. 24 Haziran seçimlerine giderken ülkemizin üzerinde oynanmak istenen oyunları hep birlikte izliyoruz. Türkiye ne zaman ki ayağa kalkmaya niyetlense istikrarı yakalasa, kendi ayakları üzerinde duracak bir pozisyon yakalasa maalesef geçmiş siyasi tarihimizi izlediğimiz zaman her 10 yılda bir Türkiye’nin önüne geçilmeye çalışılmıştır. Türkiye’nin dışa bağımlılıktan kurtulmaması için dış güçler ülkemize bu oyunlara sebebiyet vermişlerdir” dedi.

ATAŞ: ALNIMIZ HEP AK GELDİK

Genel Başkan Yardımcısı Ataş, “AK Parti iktidarları döneminde şunu rahatlıkla söyleye biliriz ki, AK Parti iktidarlarının elinin değmediği bir tane köy bir tane mahalle yoktur. Sizlerin desteğiyle 16 yıldır bu ülkenin her köşesine her mahallesinde her alanında hizmeti buluşturmanın gururunu ve hazzını yaşıyoruz. Asıl isimsiz kahramanlar sizlersiniz. Lütfen kendinizi bir alkışlar mısınız? Sizlerin destekleri duaları olmasaydı Çemişgezek’in her köyüne bu hizmet yapıla bilinir miydi, Elazığ’ın her köyüne bu hizmet yapıla bilinir miydi? Biz 16 yılda yaptığımız hizmetlerden övünürken, yapılan hizmetleri yeterli görmüyoruz. Daha iyi hizmetlerin yapıla bilmesi için hepimiz mücadele ediyoruz. Alnımız hep ak başımız dik olarak sizlerin arasına geldik” ifadelerini kullandı.

ATAŞ: MİLLETİMİZİ GÜZEL HİZMETLERLE BULUŞTURMAYA ÇALIŞTIK

Yapılan hizmetleri anlatan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Hamd olsun milletimize sizlere neyi taahhüt ettiysek hepsini yerine getirmenin gayreti içerisinde olduk. Asla milletimize yalan söylemedik. Asla milletimize yapamayacağımız hiçbir işi yapacağız demedik. İftira atmadık. Sadece ve sadece milletimizi güzel hizmetlerle buluşturmaya çalıştık. Eğitim alanında sınıflarda 70 – 80 kişilik öğrencilerin bulunduğu sınıflardan bugün hamd olsun dünya sınırlarını yakalamış bir Türkiye var. 24 – 25 kişilik sınıflarda eğitim gören bir Türkiye var. Ben 1976 yılında Elazığ’da İmam Hatip Lisesi’ni bitirip üniversite tahsili için İstanbul’a gitmiştim. Fırat Üniversitesi daha yeni açılmıştı Elazığ’da birçok şehrimizde üniversite yoktu. Bugün 81 ilimizde üniversite var. Gençlerimizin ve çocuklarımızın doğduğu yerde eğitim görme imkanını buluşturma gayreti içerisinde olduk” dedi.

ATAŞ, 5 – 0 VURGUSU YAPTI

“Sayın başbakanımız ve sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdik. Sizlerin de selamlarını onlara götüreceğiz, ve diyeceğiz ki Elazığ’da 5 – 0 yapmak üzere Allah’ın izniyle Tunceli’de de en az bir milletvekili çıkarmak üzere burada Çemişgezekli dostlarımızdan, Pertekli dostlarımızdan Tuncelili dostlarımızdan da aynı sözü alarak size geldik diye biliriz. İnşallah 24 haziran akşamı hep birlikte bayram yapacağız. Şimdiden bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.