Mustafa Girgin Cinayetinin Ayrıntıları Belli Oldu

Nailbey Mahallesi’nde işlenen cinayetin ayrıntıları belli olmaya başladı. Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Girgin’in hayatını kaybettiği olayda biri pratisyen doktor diğeri intör doktor iki kişi gözaltına alınarak emniyette ifadeleri alınmaya başladı. İşte Elazığ’ın yetiştirdiği önemli cerrahlardan Mustafa Girgin’in ölümüne neden olan o olay…

Mustafa Girgin Cinayetinin Ayrıntıları Belli Oldu

Nailbey Mahallesi’nde işlenen cinayette Elazığ’ın yetiştirdiği önemli cerrahlardan Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Girgin hayatını kaybetti.

Elazığ’ı yasa boğan Doç. Dr. Girgin’in hayatını kaybettiği cinayetin ayrıntıları belli olmaya başladı.

Doç. Dr. Girgin’in hayatını kaybettiği cinayet Nailbey Mahallesi Tuncay Sokak’ta bir apartmanın beşinci katında meydana geldi.

TARTIŞMA YAŞANDI

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak görev yapan Çağla B.’ye ait olduğu iddia edilen evde bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandığı belirtildi.

FATİH ŞEMSETTİN A. BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Ardından Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi ve İntör Doktor olduğu öğrenilen Fatih Şemsettin A., Doç. Dr. Mustafa Girgin’i defalarca bıçaklayarak öldürdü. Fatih Şemsettin A’nın aslen Karadenizli olduğu ancak ailesinin Kanada’da yaşadığı ve Fatih A’nın da Kanada vatandaşı olduğu öğrenildi. Fatih A’nın yabancı öğrenci kontenjanından Kanada’dan Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne geldiği ve tıp fakültesi 5. Sınıfa okuduğu belirtildi. Fatih Şemsettin A’nın ailesinin Kanada’da yaşadığı ifade edildi.

DOÇ. DR. GİRGİN OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Doç. Dr. Girgin olay yerinde hayatını kaybetti. Doç. Dr. Girgin’e saldıran Fatih A. ise bu esnada elinden yaralandı. Fatih A., tedavi edilmek üzere Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Tedavisi yapılan Fatih A. daha sonra ifadesi alınmak üzere Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

İFADELERİ ALINIYOR

Pratisyen Doktor Çağla B. ile İntör Doktor Fatih A.’nın emniyette gözaltında oldukları ve ifadelerinin alındığı öğrenildi.

2 SAAT İNCELEME YAPILDI

Cumhuriyet savcısının olay yeri inceleme ekipleriyle cinayet mahallinde inceleme yaptı. 2 saat süren inceleme sonrası Girgin’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesine morguna kaldırıldı.

YAKINLARI OLAY YERİNE GELDİ

Öte yandan haberi alan Doç. Dr. Mustafa Girgin'in yakınları olay yerine geldi. Ailesi, akrabaları ve arkadaşları büyük üzüntü yaşarken sinir krizi geçirenler oldu. 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2019, 16:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
onur
onur - 5 yıl Önce

öğrenciyle oynaşmanın bedeli

Emre
Emre - 5 yıl Önce

Mustafa hocayı biraz olsun tanıyan biri bu adinin yalan söylediğini anlar.Bu insan kılıklı şeytanın en ağır cezayı alacağına şüphem yoktur..

SIRADAKİ HABER

banner137