Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın 2020 mütevelli heyetinde

görev alacak 1 köy ve 1 mahalle muhtarı olmak üzere 2 muhtarın seçimi gerçekleştirildi.

Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimlere 135 köy muhtarı ve 64 mahalle ve belde muhtarı kaldı.

Köyleri mütevelli heyetinde temsili için tek aday olarak Körpe Köyü Muhtarı Nevzat Demirtaş gösterilirken, mahalle temsilinde Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan ve İcadiye Mahalle Muhtarı İrfan Gözvur yarıştı.

DEMİRTAŞ: 135 KÖY MUHTAR ARKADAŞIMIZIN DESTEĞİ İLE TEK ADAYIM

Körpe Köyü Muhtarı Nevzat Demirtaş, “2020 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine adayım. 135 köy muhtar arkadaşımızın desteği ile tek adayım. Mütevelli heyetin ilimizde yaşayan fakirlere kömür yardımı, kimsesi olmayanlara para yardımı gibi hizmetlerde bulunacağız.” dedi.

GÜLBASAN: MERKEZ MAHALLE MUHTARLARINDAN BEN ADAYIM

Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, “Merkez mahalle muhtarlarından ben adayım. Daha önce de bu mütevelli heyetinde 7 yıl bir görev yaptım. Yeni giren bir arkadaşımız var başarılar diliyorum. İnşallah hayırlı olur.” diye kaydetti.

GÖZVUR: ARKADAŞLARIMIZA DA BAŞARILAR DİLİYORUM

İcadiye Mahalle Muhtarı İrfan Gözvur, “Burada tüm arkadaşlara ve iki adayız o arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Ve buraya gelen bütün muhtar arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.” diye ifade etti.

Köyler için aday gösterilen Muhtar Nevzat Demirtaş çoğunluğun oyu ile mütevelli heyetine seçilirken, Mahalle muhtarının mütevelli heyetinde seçiminde ise rakibini 27’ye 32 oy ile geçen İcadiye Mahalle Muhtarı İrfan Gözvur kazandı.