AK Parti Kadın Kolları’nın ev sahipliğinde Yazar ve Aile Danışmanı Serhat Yabancı tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde ‘Mutlu Aile Olmanın Yolları’ adlı konferans verildi.

Konferansa Partinin kadın üyeleri ve MHP Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Sevinç Oğuzhan katıldı.

ŞAVLI: ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Konferansta herkesin kendi yaşantısından bir kesit bulacağını belirten AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Canan Şavlı, “Bugün bu salonda kadınlarımıza yönelik bir çalışma yapmak istedik. Kadınlarımızın ruh dünyasından anlayan, oraya çok güzel dokunuşlar yapan bir yazarımızı getirmek istedik. Günlük hayatta ki ilişkilerimizi, mutluluklarımız, üzüntülerimiz, çelişkilerimiz ve daha birçok konulara değinerek her birimizin kendinden kesit bulacağı anlar olacaktır. Elazığlı kadınlar olarak zor dönemlerden geçtik. Bu zor dönemlerin sonunda ruh dünyamızda epey bir sarsılmalar yaşadık. Umarım bu program ve değerli yazarımızın sunumları bizlere çok iyi gelecektir. AK Parti Kadın Kolları olarak kadınlarımıza yönelik başka güzel çalışmalarda inşallah sizlerin karşısına çıkmak istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Yazar ve Aile Danışmanı Serhat Yabancı, evliliğin insanların stres yürüteceği veya sürekli sorumluluk alması gereken bir alan olmadığına dikkat çekti.