“Mutlu olmak için mutlu et” dediler, soğuk kış gülerinde minik gönüllere sıcak bir katkıda bulundular.

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi yetimlerin gözlerinde umut, gönüllerinde mutluluk olmak için 300 Elazığlı ve100 muhacir yetim çocuğa kışlık giyim ve ayakkabı yardımında bulundu.

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi Yetim Komisyonu Başkanı Ömer Zülfü Gürakar, yetimlerin gözlerinde umut olmak adına benzeri etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi Yetim Komisyonu Başkanı Ömer Zülfü Gürakar, ““Mutlu Olmak İçin Mutlu Et” sloganıyla yola çıkan Elazığ İlim Yayma Cemiyeti yetim birimi bugün 300’ü Elazığlı, 100’ü de mülteci olan yetimlerimize kışlık kıyafet yardımında bulunmuştur. Peygamberimizin yetimi kendine yakın tut, başını okşa ve sofranda oturt ki kalbin yumuşasın ve sorunların çözülsün misyonundan hareket ederek bizler biliyoruz ki mazlumun, yetimin muhtacın ve fakirin yanında olan ve onlara sahip çıkan toplumlar her zaman güçlü, kudretli toplumlar olmuştur. Şunu da unutmayalım ki Allah’ın rahmeti iyilik edene yakındır. Dünya’yı iyilikler kurtaracak ve bir yetimi sevmekle başlayacak her şey. Proje kapsamında yetimlerimizi yedirerek, sevindiren İstanbul’da yaşayan Elazığlı iş adamı Bayram Keleş abimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.