2014 yılında kurulan ve kurulduğu gündem bugüne kadar birçok çalışma gerçekleştiren Abdullah Nazırlı Vakfı, vakıf yayınlığı ile de birçok eseri kamuoyu ile buluşturuyor.

Abdullah Nazırlı Vakfı Başkanı Vehbi Nazırlı, vakıf çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek, en son yayın olan “Hafızlara Vasiyet ve Nasihatlerim” adlı kitap ile ilgili bilgi verdi.

NAZIRLI: SADECE ELAZIĞ’IN DEĞİL, TÜRKİYE’NİN DEĞİL 65 ÜLKEDE BU İLAHİLER DEĞİŞİK YERLERDE SÖYLENİYOR

Vakıf yayınlarının bugüne kadar Türkiye’nin birçok yerine ulaştığını ve ilgiyle takip edildiğini ifade eden Nazırlı, “Kitaplardan en sonuncusu “Hafızlara Vasiyet ve Nasihatlerim” isimli bir kitap. Çok kaliteli ve çok güzel bir kitap olarak çıktı. Bu kitabı hemen hemen Türkiye’nin bir çok yerinden hayırseverler alıp hafızlık yapan çocuklara dağıttı. Maraş’ta, Gaziantep’te, İstanbul’da. Ayrıca daha önceden de Divan-ı Nazlı diye Hafız Abdullah Nazırlı diye divanını yayınlamıştık. 2016 yılında Uluslararası bir ilahi beste yarışması yapmıştık. Daha önce sizin kanlarınızda bahsetmiştik. Şimdi geçen sene 2’incisini yaptık. 2’incisi çok başarılı geçti ve bu ilahilerden bir besteler kitabı yayınladık ve ayrıca bir albüm çıkarttık. Albüm ve güfteler kitabı 65 ülkeye dağıtıldı. Sadece Elazığ’ın değil, Türkiye’nin değil 65 ülkede bu ilahiler değişik yerlerde söyleniyor ve tanınıyor biliniyor” dedi.