Necati Erdem Basın Toplantısı Düzenledi

Elazığspor Kulüp Başkanlığı’na aday olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklayan Necati Erdem düzenlediği basın toplantısında, kim aday olursa olsun hiçbir şekilde adaylıktan çekilmeyeceğini belirtti.

Necati Erdem Basın Toplantısı Düzenledi

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağan mali ve olağanüstü genel kurul öncesinde başkanlığa adaylığını geçtiğimiz hafta açıklayan Necati Erdem’den yeni bir açıklama daha geldi.

Basın toplantısı düzenleyen Necati Erdem, kim aday olursa olsun hiçbir şekilde adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı.

“KİM ADAY OLURSA OLSUN ADAYLIKTAN ÇEKİLMİYORUM”

Erdem, “Cumartesi günü Elazığspor’un olağanüstü kongresine ben, kulüp başkanı adayı olarak, yönetim kurulu olarak tamamıyla katılacağız. Yalnız şunu söyleyeyim; kim aday olursa olsun, bizim kulüp başkanlığına adaylıktan çekilme gibi duruumuz yok. Yani kim aday olursa olsun Belediye’de aday çıkarırsa biz gelip kongrede adaylığımızı koyacağız. Genel kurul üyeleri bize teveccüh ettiği taktirde projelerimizi yerine getireceğiz. Teveccüh etmediği taktirde seçilen kulüp başkanını tebrik edip ayrılacağız salondan” ifadelerini kullandı.

“KİMSEYE DE AĞLAYACAK HALİMİZ YOK”

Göreve gelmesi durumunda tüzüğü tamamen değiştirip divan kurulu sistemini yerleştireceklerini aktaran Erdem, “Benim projelerim var. Bu projeleri yerine getirmeyi buradan taahhüt ediyorum. Birincisi Elazığspor tamamıyla tüzüğü değişmesi lazım. İkincisi, divan kurulunu oluşturacağız. Divan kurulunu da Elazığspor’da geçmişte futbol oynamış deneyimli büyüklerimiz var. Mesela Münir Hoca olsun, Ahmet Gülmez olsun, bunun gibi arkadaşlarla divan kurulu oluşturacağız. Elazığspor Fenerbahçe, Beşiktaş, üç büyükler, dört büyükler ne ise aynen onu  uygulamak mecburiyetinde. Bunu uygulamadığımız zaman Elazığspor hiçbir mesafe alamaz. Evvela buradan başlamamız lazım. İkincisi herkes korkuyor futbolcular gitti diye. Hiç kimse endişelenmesin; buraya çok iyi futbolcuları alacak gücümüzde var. Kimseye de ağlayacak halimiz yok” şeklinde konuştu.

“BELEDİYE ELAZIĞSPOR’DAN ELİNİ ÇEKSİN”

Belediye’nin Elazığspor’dan elini çekmesi gerektiğini iddia eden Başkan Adayı Necati Erdem, “Bu yönetim iyi niyetli ama başarısız, bilmiyorlar. Başarısız üstüne basa basa söylüyorum. Kesinlikle bu sene şampiyon etmemek için elinden geleni yaptılar. Yani art niyetli olarak değil, bilmiyorlar. Krizi idare edemiyorlar. Krizi idare edemeyen yönetim mümkün değil, beş senede kalsa bunlar götüremezler. Belediye Elazığspor’dan elini çekmesi lazım. Benim kendi görüşüm. Belediye Başkanı’nın ne yapması lazım? Kim seçilirse seçilsin. Diğer arkadaşlar var, 30 yaşındaki arkadaşlar Burak Bey; aday olmuş kendisini tebrik ediyorum. Bazıları diyor yapamaz edemez ama ben Elazığ’da 28 yaşında Kulüp başkanı oldum. Olabilir demiyorum bunların arkasında ben kefilim demiyorum” diye konuştu.

“BELEDİYE BU İŞİN ARKASINDA OLDUĞU MÜDDETÇE BU İŞİN YÜRÜYECEĞİNE İNANMIYORUM”

Necati Erdem, “Belediye Elazığspor’un üstünden çekilmediği vakit Elazığspor’dan hiçbir hayır beklemeyin. Belediye Başkanı ne yapacak? Kim kazanırsa yanına gidecek Elazığspor’a yardım edecek elinden geldiği kadar. Biz kazandığımız vakit kendisinin yanına gideceğim, ziyaret edeceğim. Yardım ederse izzah edeceğim, yardım etmediği vakitte de basınla paylaşacağım. O zaman kamuoyuna bırakacağız. Ne kadar samimidir, nasıl samimi değildir. Ama belediye Başkanı yönetim seçecek diye bir şey yok. Böyle bir şey olduğu vakit o zaman Elazığspor Belediye’nin işini alsın. Kulübü Belediye’nin içerisinde barındırsın. Belediye’nin bu olayını eleştiriyorum. Samimi söylüyorum; Belediye yönetim seçmeye kalkarsa, belediye bu işin arkasında olduğu müddetçe bu işin yürüyeceğine inanmıyorum. Ama şunu da söylüyorum; Belediye Başkanı hizmet etti, para verdi, Elazığspor’u kurtardı. Bunda taktir ediyorum. Ama yönetim yapmaya kalktığında bence çok yanlış yapmış olur” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

senin o kadar paran varsa get g.s den f.b den hisse al denyooo ne işin var elazığsporlan sen koskoca bir camia ile dalgamı geçiyorsun.geçen kongrede dedin giray bulak hocamla anlaştım adam devrisi gün çıktı seni yalanladı.yalancı seni 20 senedir nerdesin neco efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

SIRADAKİ HABER

banner137