Elazığ’da Kuzey Çevre Yolu Necmettin Erbakan Bulvarı’nda 4 Ocak tarihinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetmiş ve 3 kişi de yaralanmıştı.

Yaralanan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen 12 yaşındaki Seda Sesveren yaşam savaşını bugün kaybederek hayata veda etti.

4 ocak tarihinde Çaydaçıra Mahallesi'nden Zafran Mahallesi'ne seyreden Ali Yiğit idaresindeki 23 HT 937 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Mehmet Kaya yönetimindeki 23 K 5497 plakalı otomobille çarpışmıştı.

4 KİŞİ VEFAT ETMİŞTİ

Hayatını kaybedenlerin 65 yaşındaki Mehmet Kaya; eşi 68 yaşındaki Makbule Kaya, kızları 32 yaşındaki Sevgi Sesveren ile hafif ticari araçta bulunan 24 yaşındaki Hüseyin Yiğit olduğu açıklanmıştı.

3 KİŞİ YARALANMIŞTI

Kazadan 33 yaşındaki Ali Yiğit ile annesi ve 12 yaşındaki Sude Sesveren yaralı olarak kurtulmuştu.

12 YAŞINDAKİ SUDE VEFAT ETTİ

Necmettin Erbakan Bulvarı’nda meydana gelen kazada annesini, dedesini ve annanesini kaybeden 12 yaşındaki Sude Sesveren hayatını kaybetti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde çalışan Emrah Sesveren’in kızı olan Sude Sesveren Cuma günü Mevlana Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Medya grubumuz olarak feci kazada hayatını kaybeden Sude Sesveren’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına da başsağlığı ve sabır diliyoruz.