Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Bulvarı’ndaki Yol Çalışmalarında Sona Gelindi

Elazığ Belediyesi’nin vatandaşlara daha güvenilir bir ulaşım imkanı sunmak amacıyla Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Bulvarlarında başlattığı yol çalışmalarında sona gelindi.

Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Bulvarı’ndaki Yol Çalışmalarında Sona Gelindi

Elazığ Belediyesi’nin tarafından Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Bulvarlarında başlatılan yol çalışmalarında sona gelindi.

KAZA KARA NOKTALARI YENİDEN DÜZENLENDİ

Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Bulvarlarında meydana gelen trafik kazalarının önüne geçilmesi için geçtiğimiz aylarda Elazığ Belediyesi ile Fırat Üniversitesi arasında imzalanan protokol gereği çalışmalara başlanmıştı.

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bulvarda yaşanan kazaları minimuma indirmek için iki ana arter üzerinde bulunan kaza kara noktalarını belirleyerek yeniden düzenledi.

VİRAJ KALDIRILDI

Bulvarda yapılan çalışmalar neticesinde kazalara sebebiyet veren viraj kaldırıldı. Dolgu ve sıkıştırma işlemlerinin ardından asfalt seriminin yapıldığı yol kısa süre sonra hizmete hazır duruma gelecek.

ŞERİFOĞULLARI “AMACIMIZ GÜVENLİ VE HIZLI BİR ULAŞIM AĞI OLUŞTURMAK

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yol yapım çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Trafik kazası haberleri ile gündeme gelen Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Bulvarlarında yaptığımız yol çalışmalarını ekiplerimiz hızlı bir şekilde tamamlayarak ulaşımı daha güvenli bir duruma getirdi. Hızlı ve güvenli ulaşım noktasında ilimizi daha iyi noktalara taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Elazığ’ımız için kalıcı ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Yeniden düzenlediğimiz iki önemli bulvarımız vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Boş beleş
Boş beleş - 3 yıl Önce

Elazığ belediyesi sıfır...anca ufak tefek işlerle göz boyuyor.....Tarihin en en kötü belediyesi...

mm
mm @Boş beleş - 3 yıl Önce

Ya ne yapsın daha, hiç kimse kimseyi memnun edemiyor. Adam elinden geleni yapıyor işte.

zayıf kaldı
zayıf kaldı @Boş beleş - 3 yıl Önce

aslında bu başkan seçildiği zaman gençtir sorunları genç gözüyle bakar yolları genişletir diye düşünerek çok sevinmiştim. gel gör ki en pısırık en yolları daraltan başkan oldu. hiç dik duruş sergileyemedi yollar konusunda . merkezde tüm geri çekmeleri bir bir iptal ediyorlar 3-5 oy için. dağın başındaki yolu genişletsen bu şehre edilen ihanet temizlenir mi tabi ki temizlenmez. en eleştirdiğimiz mücahit bile 3x3 ten aşağı hiç yol yapmadı ama bu deprem sonrasında 2021 de bile kenar mahalelerde 1x1 2x2 yol yapıyor yazıklar olsun....

Kasabanın Şerifi
Kasabanın Şerifi @Boş beleş - 3 yıl Önce

Vizyon yok,

:(
:( - 3 yıl Önce

Evet kaza olan viraj kalktı ama kavşağın 100 metre ilerisine dümdüz yola gereksiz bir göbek yapıldı bundan sonra kazalar orada olacak. Geçen herkes görmüştür. Şikayet etmemize rağmen kanuna aykırı olduğunu belirtmemize rağmen gene de yaptılar.

Kalite Sorunu
Kalite Sorunu - 3 yıl Önce

Yol kusurlarını gidermek isterken başka yol kusurları oluşturuyorlar, kesilip kenara atılna onlarca ağaca değdi mi_ Bunlar birtane kaliteli iş çıkarmamaya yeminliler mi yoksa nerede iş bilmez çapsız varsa alıp Belediye ye mi doldurmuşlar: Belediye işi gönül değil ekip işi ortada ekip yok

hoca
hoca - 3 yıl Önce

tam mesire yanında keskin bir viraj var, özellikle çaydaçıradan inenler oraya hızlıca girerse o virajdan düzgün dönmeleri çok zor. orada karşı şeride uçup üniversiteye dalan birçok araç oldu, umarım orayı da elden geçirmişlerdir.

Hoca haklısın...
Hoca haklısın... @hoca - 3 yıl Önce

Hoca haklı. İkinci viraj çok tehlikeli. Oranın da düzeltilmesi gerekiyor.

SIRADAKİ HABER

banner137