Nihat Doğan, Aday Adaylığı Müracaatını Yaptı

AK Parti’den Yurtbaşı Belde Belediye Başkanı Aday Adayı olan Nihat Doğan, başvuru evrakını partisine teslim etti.

Nihat Doğan, Aday Adaylığı Müracaatını Yaptı

Kalabalık bir grupla birlikte AK Parti İl Binasına giden Nihat Doğan Yurtbaşı Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu AK Parti’ye yaptı.

ÇELİK: DOSYALARINI TESLİM ALDIK

Doğan’ın başvuru evrakını teslim alan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bildiğiniz üzre5 Kasım’da başlattığımız aday adaylık müracaatını yüce Rabbim nasip ederse sonlandıracağız. Bugün Nihat Doğan beyefendi Yurtaşı Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatı için AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına müracaatta bulundular. Dosyalarını teslim aldık, bugünde basın huzurunda açıklamamızı yapıyoruz. Ben yaptığı bu başvrunun Elazığ’ımıza, ülkemize, özellikle nadide Yurtbaşı Beldemize hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyor, çıktığı bu kutlu yolda kendilerine başarılar temenni dileklerimi ileterek sözlerimi kendisine takdim ediyorum” dedi.

DOĞAN: DAHA İYİ BİR ŞEKİLDE HİZMETKAR OLMAK AMACIYLA SUNMAK İSTİYORUM

Doğan, “Tüm yaşamımı sürdürdüğüm Yurtbaşı Beldesine daha iyi bir hizmet ve daha kaliteli yaşam sunmak adına hayatım boyunca gerek ticari ve gerekse de siyasi olarak edindiğim tüm bilgi, birikim, tecrübe ve deneyimlerimi sizlere daha iyi bir şekilde hizmetkar olmak amacıyla sunmak istiyorum. Bu anlamda yapmış olduğumuz istişareler sonucu 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Yurtbaşı belediye başkan aday adayı olduğumu sizlerle açıklamaktan büyük bir onur duyduğumu ifade etmek istiyorum” diye kaydetti.

DOĞAN: YURTBAŞI’NIN BÜTÜN SORUNLARINI EN İYİ BİLEN KARDEŞLERİNİZDEN BİRİYİM

Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Doğan, “Bundan sonra yapılacak süreçte daha profesyonel projelerle sizlere hizmet etmek amacıyla önümüzdeki süreçte iyi projeler çıkarıp Yurtbaşı’na iyi hizmet edeceğimizi sizlerle beraber kamuoyuna açıklayacağız. Saygıdeğer Yurtbaşılı hemşerilerim, Yurtbaşı’nın nelere ihtiyacı olduğunu sizler kadar bende çok iyi biliyorum. Bu ihtiyaçların giderilmesi için elimizden gelen büyün çaba, gayreti sizler için harcayacağımızdan emin olun. Rabbim nasip ederse, partimizde bize müsaade ederse adaylık nasip olursa hep beraber sizlerle beraber hizmet edeceğiz. Biz olacağız, insan odaklı olacağız, ekonomik olacağız, Yurtbaşı’nın bütün sorunlarını en iyi bilen kardeşlerinizden biriyim” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137