Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi. 

Gece 23.30 sıralarında Elazığ'a gelen Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'u Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Özay Eryürek, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve teşkilat üyeleri karışladı.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş daha sonra konaklayacağı Ramada otele geçti.

ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNACAK 

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Elazığ’daki programı bir otelde Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan toplantıyla başlayacak.

Saat 10,30’da başlayıp 12’de tamamlanacak olan Betpas uzun soluklu toplantının ardından Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Kurtulmuş, ardından Valiliği ziyaret edecek.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un bir sonraki durağı ise değişen yeni yüzü ve mekanıyla Elazığ’ın sesini dünyaya duyuran televizyonlarımız olacak.

Kanal Fırat ve Kanal E televizyonlarının yeni yerini gezecek olan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, ardından televizyonumuz Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın Gündem Özel programının konuğu olacak.

Saat 14.00’de Kanal Fırat'tan ayrılacak olan Prof. Dr. Kurtulmuş ardından Elazığ Belediyesini ziyaret edecek. Saat 15’de ise AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi önünde düzenlenecek olan mitinde Elazığlılarla buluşacak.

Başbakan Yardımcısı’nın son durağı ise Atatürk Kültür Merkezi olacak. Kurtulmuş burada anayasa değişikliğini anlatacak.

Kurtulmuş, konferansın ardından saat 19.00’da Elazığ’dan ayrılacak.