Normalleşme adımlarından sonra açılan sportif müsabakalar ve beraberinde getirdiği hareketlilik şehrimize yansıyor. 03-09 Eylül tarihlerinde İlimiz Yakup Kılıç Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan müsabakalarda 500 civarında sporcunun katılmasını bekliyoruz.

Türkiye’nin en iyilerinin ilimize geleceği bu müsabaka da, şehrimizin de yıllarca Boks branşında Milli Sporcularımızın yetişmesinde önemli rol oynamış ve hatta Olimpiyat 3.sü Yakup Kılıç’ın şehrimizin yetiştirdiği değerlerdir.

Göreve geldiğimiz günden itibaren Milli Takım standartlarında dizayn ettiğimiz Boks Salonlarımızda malzemelerden Ringe kadar bütün eksiklerimizi giderdik. Daha öncesinde Boks branşıyla ilgilenen fakat hiç Ring görmemiş gençlerimizi Ringle tanıştırdık ve müsabakalarda derecelerini de gördük.

Cemil Döndü, Atalay Şenbakar ve Eshat Kaçmaz Boks Antrenörlerimizle sporcularımızı hazırlayarak, daha öncesinde de bir çok Ulusal ve Uluslararası organizasyonlarda hem yer alıyoruz hem de ev sahipliği yapıyoruz.

EREN: MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYORUZ

İl Müdürü Abdulsamet Eren Yaptığı Açıklamada, “Normalleşme sonrası sportif hareketlilikten nasibimizi alıyoruz gerek hakemlik kursları, gerekse sportif müsabakaların şehrimizde gerçekleşmesi bizleri heyecanlandırıyor, geniş katılımlı bir organizasyonun hazırlığı içerisindeyiz, bizlerde üstümüze düşeni yaparak misafirlerimizi ağırlamaya hazırlanıyoruz. 3-9 Eylül Nuri Eroğlu Ferdi Boks Türkiye Şampiyonası için Federasyonumuz ile görüşmelerimizi neticelendirdik. Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorisinde 500 civarında sporcumuzun katılım sağlayacağı müsabakada, Sporcular Antrenörler ve beraberindekilerle birlikte 1500 civarında misafirimize, Elazığ ev sahipliğini ve misafirperverliğini göstererek inşallah şehrimizden mutlu ve memnun bir şekilde ayrılmalarına vesile olacağız” dedi.