Oda Başkanları ve Kurum Müdürlerinden Hayırlı Olsun Ziyareti

Elazığ’daki Oda Başkanları ve Kurum Müdürleri Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Oda Başkanları ve Kurum Müdürlerinden Hayırlı Olsun Ziyareti

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Elazığ Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Fikret Çakmakcı, Elazığ SGK İl Müdürü Ayhan Tuncer, Elazığ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Turan Karahan, Elazığ Ticaret İl Müdürü Bilal Öztürk, Elazığ İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı, Elazığ Ohal ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Ramazan Polat ve Elazığ TKDK İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ULAŞ: HAYIRLI OLSUN

Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Kurum müdürlerimizle ve Esnaf Oda başkanımızla Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Osman Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk Cumhuriyet Başsavcımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum dedi.

KÖSE: ELAZIĞ HALKINI ÇOK İYİ TANIYORUM

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Osman Köse’de hayırlı olsun ziyaretinde bulunan misafirlerine teşekkür ederek Elazığ ve Elazığ halkını çok iyi tanıdığını ifade ederek Elazığ her zaman devletin yanında yer aldığını söyledi.

Ayrıca Esnaf Oda Başkanları ve Kurum Müdürleri, Elazığ Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Alçık’ıda makamında ziyaret etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137