Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan vekili Ramazan İnce ve Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, Kantin İş Sendikasını ziyaret etti.

İNCE: KANTİNCİLERİMİZİN DE YANINDA OLDUĞUMUZU BELİRTMEK İSTERİM

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Başkan Vekili Ramazan İnce, “Eğitim ve öğretimi hayırlı etmek, hem de kantincilerle bir araya gelerek, onların sorunlarını dinlemek ve Elazığ esnaf ve sanatkarlar odası birliği olarak, onların yanında olduğumuzu, yalnız olmadıklarını ve Elazığ’da 17 bin esnafın temsilcisi olarak, esnafımızın yanındaysak kantincilerimizin de yanında olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

TORAMAN: BU YARALARI SARMAK İÇİN SÜREKLİ BİR ARAYA GELİYORUZ

Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, “Burada ki sıkıntıları çözmek adına buradayız. Esnaflar içerisinde en mağdur olan Esnaflarımız, öğrenci servisleriyle, kantin iştir. Kantinci esnaflarımız sıkıntı yaşamıştır. 30’a yakın okulumuzda yıkım süreci yaşandı. Bizde bu yaraları sarmak için oda başkanları ile sürekli bir araya geliyoruz” diye konuştu.

YILDIRIM: MESLEKTAŞLARIMIZIN SORUNLARINA ÇÖZÜMLER ARADIK

Kantin İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Leyla Yıldırım da, “8 tane meslektaşımız gittikleri okulda kantinlerle ilgili yer sorunlarından ötürü sözleşmelerini dondurdular. Bizler kantin Sen İl başkanlığı olarak, deprem anından beri hem vatandaşlarımızın hem de kantinci meslektaşlarımızın sorunlarına çözümler aradık. Meslektaşlarımızdan evi yıkılanlarda oldu. Çözüm noktasında onlara da yardımcı olduk. Bugün kıymetli başkanlarım bizleri onure etmişlerdir” dedi.