Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mehmet Karabulut ile Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü ve Akreditasyon Sorumlusu Etem Yalın, Gaziantep Sanayi Odası ile Adana Sanayi Odası ve Adana Ticaret Odası’nda kıyaslama çalışmalarında bulundu.

Elazığ TSO Genel Sekreteri M. Mehmet Karabulut ile Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü ve Akreditasyon Sorumlusu Etem Yalın, Oda Kıyaslama çalışmasına Gaziantep Sanayi Odası ile başladı.

GSO Genel Sekreteri Kürşat Göncü ile Proje Planlama ve Eğitim Dairesi Müdürü ve Akreditasyon Sorumlusu İbrahim Çalı tarafından karşılanan Karabulut ve Yalın burada Odaların tüm birimlerini kıyaslayarak görüş alışverişinde bulundular.

Gaziantep Sanayi Odası’nda bir gün süren Kıyaslama çalışmasının ardından programın ikinci günü Adana’da Ticaret Odası ve Sanayi Odası ile çalışma devam etti.

Adana Sanayi Odasında Genel Sekreter Bora Kocaman ve Akreditasyon Sorumlusu Mehmet Karakuş ile yapılan çalışmanın ardından, Adana Ticaret Odasında Genel Sekreter Birol Yarman ve Akreditasyon Sorumlusu Esra Milli ile çalışma tamamlandı.

KARABULUT: ÇOK VERİMLİ BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK

Kıyaslama çalışmalarını değerlendiren Elazığ TSO Genel Sekreteri M. Mehmet Karabulut yaptığı değerlendirmede, “Odamız Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü ve Akreditasyon Sorumlusu Etem Yalın’la birlikte iki gün süren Kıyaslama Çalışmaları kapsamında Gaziantep Sanayi Odası, Adana Sanayi Odası ve Adana Ticaret Odasında çok verimli bir çalışma gerçekleştirdik. Tüm Odalarımızın Genel Sekreterleri ve Akreditasyon Sorumlularının katıldığı çalışmalar kapsamında Odamızı tüm birimler itibarı ile kıyaslama imkanı bulduk. Bilindiği gibi Odamız TOBB Akreditasyon Sisteminde B sınıfında bulunmaktadır. Odamız Yönetim Kurulunun tam destek verdiği ve tüm hedeflerini buna göre oluşturduğu hedefimiz ise A Sınıfı Oda olmaktır. Bu doğrultuda Ağustos Ayı içerisinde G. Antep Ticaret Odasına yine Kıyaslama ziyaretinde Akreditasyon Sorumlumuz Etem Yalın bir ziyarette bulunmuştu. Dolayısı ile bu yıl A sınıfı Oda kapsamında 4 ayrı Odada çalışma gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Akreditasyon Sisteminin bir gereği olan bu çalışmalar hizmet kalitemizin yükseltilmesi ve üye memnuniyetini artırılmasını hedeflemektedir. Kıyaslama çalışmalarında hem biz hem de ziyaret ettiğimiz Odalarımız açısından çok verimli ve yararlı çalışmalar ortaya çıkmıştır. Karşılıklı olarak iyi uygulama örneklerinin değerlendirilmesinin yanında verimliliğin artırılması ve müşteri memnuniyetinin artırılması noktasında çok önemli deneyimler elde edilmiştir. Ben bu vesile ile destek veren ve bizlere çok yoğun ilgi gösteren Odamız Genel Sekreterleri ve ilgili Müdürlüklerine teşekkürlerimi sunuyor, çalışmaların illerimiz ve ülkemiz ekonomisine ve üyelerimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.