Oğlunun Gözü Önünde Karısını Öldürmüştü

Elazığ'da 3 yaşındaki oğlunun gözü önünde karısını öldüren zanlının yargılanmasına başlandı.

Oğlunun Gözü Önünde Karısını Öldürmüştü

Elazığ’da ayrı yaşadığı eşini 3 yaşındaki çocuğunun gözü önünde kurşun yağmuruna tutan zanlının yargılanmasına başlandı. Olayın tanıkları, eşi ateş etmeden kadının" Yapma yapma" diye yalvardığını dile getirdi.

18 Kasım 2016 tarihinde meydana gelen olay, merkez Sanayi Mahallesi Levent Sokak’ta bir tuhafiyeci de meydana gelmişti. Bir süredir kocası Serkan Yıldız ve 3 yaşındaki oğlundan ayrı yaşayan İlknur Yıldız, çocuğuyla görüşmüş sonrasında zanlı koca, kendisinden habersiz oğluyla buluşan eşinin üzerine bir şarjör bitene kadar ateş ederek öldürmüştü.

Eş cinayeti davasının duruşması Elazığ 1. Ağır Ceza Mahkeme'sinde görüldü. Duruşmaya tutuklu Serkan Yıldız SEGBİS’le görüntülü olarak katılırken, müştekiler, tanıklar ve taraf Betkanyon avukatları salonda yer aldılar.

Mahkeme heyeti tarafından söz verilen cinayet zanlısı Serkan Yıldız, pişman olduğunu ve istemeyerek cinayeti işlediğini söyledi.

Cinayet zanlısı kocanın içeri girince silahını kadına doğrulttuğunu belirten tanık İdris Y. “ Kadın ‘Yapma yapma’ dedi. Sonra şahıs bana doğrulttu, geri çekildim. Sonra tekrar kadına doğrulttu ve ateş etti” dedi.

Tanıklardan Gülşah E. ise ifadesinde, “Biri kucağında bebek ile içeri girdi ve ‘yenge biraz acele et yine gelecek’ dedi. 1 dakika sonra adam içeri girdi. Silahını doğrulttu ve ateş etti. Kaç el ateş ettiğini bilmiyorum” diye konuştu.

Tanıkların dinlenmesinin ardından, eşini öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan zanlının duruşması eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe erteledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137