Öğrenciler Ağaç Dikimi Gerçekleştirdiler

Salim Hazardağlı İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri Cip Barajı Mesire Alanı’nda Elazığ Belediyesi tarafından önceden belirlenmiş yerlerde ağaç dikimi gerçekleştirdiler.

Öğrenciler Ağaç Dikimi Gerçekleştirdiler

Cip Barajı Mesire Alanı, hizmete açılmasına sayılı günler kala çeşitli STK ve öğrenci gruplarının ağaç dikmek için birbirleriyle yarıştığı mekân olma özelliğini sürdürüyor.

Bu kapsamda Salim Hazardağlı İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri Cip Barajı Mesire Alanı’nda Elazığ Belediyesi tarafından önceden belirlenmiş yerlerde ağaç dikimi gerçekleştirdiler. Yaklaşık 100 adet çam fidanını toprakla buluşturan minikler dikimini gerçekleştirdikleri ağaçlara kendi adlarını verdiler.

Fidanları dikerken, toprağın da zevkini yaşayan çocuklar, ağaçlarını diktikten sonra can suyunu da yine kendi elleriyle verdiler.

Olumsuz hava koşullarına rağmen böylesi bir etkinliği gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Salim Hazardağlı İlkokulu Öğretmeni Saliha Gültekin, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a 3 C sınıfı öğrencileri olarak mektup yazdıklarını ve çok kısa süre içinde yazdıkları mektuba geri dönüş yapıldığını ifade etti. Cip Barajı Mesire Alanı’nda kendilerine bir alan tahsis edildiğini belirten Saliha öğretmen bu etkinliği gerçekleştirmelerinde büyük emeği olan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Saliha gültekin
Saliha gültekin - 6 yıl Önce

Sınıfça böyle bir etkinliğe katıldığımız için çok mutluyuz.Sizlere çok teşekkür ederiz.Güzel Elazığ için her etkinliğe hazırız ve katılmaktan onur duyarız....

Yusufkemal
Yusufkemal - 4 yıl Önce

Ogretmenim beni yusuf kemal

SIRADAKİ HABER

banner137