Saim Hazardağlı İlkokulu öğrencileri, okul idareci ve aile birliği başkanı ile birlikte medya grubumuzu ziyaret ederek, çalışan gazeteciler gününü kutladı.

Öğrenciler, Zülfü Bal’ın hazırlayıp sunduğu Gün Başlıyor Programına katılarak, biz gazetecilere mesajlarını ilettiler.

“HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜN EN ESKİ ARACIDIR”

Öğrenciler mesajında, “Demokrasinin temel taşlarından olan gazetecilik düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en eski aracıdır. Gazetecilik ve habercilik mesleğini zorlu koşullarda yerine getirmeye çalışan başta Elazığ’ımızın ulusal kanalı dünyaya açılan penceresi Kanal Fırat TV’nin çalışanları olmak üzere, basınımızın güzide temsilcisi arkadaşların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Saim Hazardağlı İlkokulu Müdürü Saim Arslan, öğrenciler ile birlikte ziyaret ederek, çalışan gazeteciler gününü kutlamak istediklerini söyledi.

Müdür Arslan yaptığı konuşmada, “Çok ağır durumlarda bizlere haber sunan, çeşitli programlar sunan, hayatlarını tehlikeye atan gazetecilerimizi bir nebze olsa dahi mutlu etmek için, onları sevindirmek için onları hatırlayıp, bildiğimizi onlara belirtmek için onları ziyaret etmeye geldik. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

“BİZİM CAN DAMARLARIMIZDIR”

Saim Hazardağlı İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı da medya grubumuzda çalışan gazetecilerin gününü kutlayarak, “Ulusla basın olsun, yerel basın olsun bunlar bizim can damarlarımızdır. Dünyanın her yerinde gerek Türk aleminde gerek İslam aleminden gerekse dünya insanlarından tüm haberleri bizlere iletiyorsunuz. Sizleri canı gönülden kutluyorum. Gününüz kutlu olsun” diye konuştu.

MAVİ SİNCAP ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ de GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Öte yandan Mavi Sincap Anaokulu öğrencileri de Kanal Fırat, Kanal E, Radyo Fırat, Radyo E ve elazığsonhaber.com internet haber sitesini ziyaret ederek, hem birimleri gezdiler hem de gazeteciler günümüzü kutladılar.

Kurucu müdür Asiye Arıkan, çocuklarla birlikte medya grubumuzu ziyaret ederek, çalışan gazeteciler gününü kutlamak istediklerini söyledi.

“SİZLER OLMADAN HİÇBİR ŞEYİZ”

Müdür Arıkan sözlerine şöyle devam etti: “10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlamak için çocuklarımızla beraber sizleri ziyaret etmek istedik. Ülkemizde sizler olmadan hiçbir şeyiz, hiçbir şeyden haberimiz olmaz. İyi ki varsınız. Bu günümüzde en büyük temennimiz sizlerle beraber en güzel haberleri duyalım, sizden dinleyelim.”

Anaokulu öğrencileri de medya grubumuzu beğendiklerini belirterek, gazeteciler günümüzü kutladılar.