Erzincan’da gerçekleşen drone yarışmasında Elazığ’ı temsilen yarışmaya katılan 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri drone dalında büyük başarı elde etti.  

Öğrencilerin başarıları üzerine Birlik Vakfı ve yönetimi öğrencileri ziyaret ederek, tebrik etti.

TANYILDIZI: KENDİLERİ İLE GURUR DUYUYORUZ

100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Muharrem Tanyıldızı, robot yarışmasına katılan öğrencilerin başarılarına değinerek, “Robot yarışmalarına çok büyük bir önem vermekteyiz. Bu yıl öncelikle 1. Uluslararası MEB Robot yarışmasına katıldık. Akabinde de Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde yapıla robot yarışlarına gitti. Erzincan’da yapılan yarışmada öğrencilerimiz Drone kategorisinde 1., 2., 3.ve 4.’lük derecelerini alarak Elazığ’a döndüler. Kendileri ile gurur duyuyoruz” dedi.

İSPİR: 2015 YILINDAN BERİ ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI OLARAK ROBOT YARIŞMALARINA KATILIYORUZ

100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Orhan İspir, robot yarışması hakkında bilgi vererek, “2015 yılından beri elektrik elektronik teknolojisi alanı olarak robot yarışmalarına katılıyoruz. En son 13. Uluslararası Milli Eğitim Robot yarışmasına katıldık Samsun’da. Daha sonrada Erzincan’da 4 kategoride katıldık. Bu kategoride 1. 2. ve 3. kategoride aldık” diye kaydetti.

 BAHŞİ: BÜTÜN ÖDÜLLERİ TOPLAYARAK İLİMİZE DÖNDÜLER

Memur-Sen Başkanı İbrahim Bahşi, “İlimizin güzide okullarından 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Erzincan’da yapılan yarışmada dereceye girmesinden dolayı 1, 2, ve 3. Derecelere girerek bütün ödülleri toplayarak ilimize dönen okul öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve müdürümüzü ödüllendirmek için kendilerine teşekkür etmek için değerli başkanımız okula gelip öğrencilerimizi ödüllendirdi” ifadelerini kullandı.

ŞİMŞEK: AZICIK BİR DESTEKLE NELER YAPILIYOR

Birlik Vakfı İl Başkanı Eray Şimşek, “Bugün bizleri onurlandıran ve büyük bir gurur duymamızı sağlayan 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürüne, öğretmenlerine şükranı bir borç biliyoruz. Bu şehrin çocuklarına, bu toprağın insanına azıcık bir destekle neler yapabileceğini inşallah sizlerin aracılığı ile göstereceğiz. Erzincan’da yapılan yarışmada drone kategorisinde tüm ödülleri toplayarak ilk 4’ü kimseye bırakmayarak şehrimizi layıkıyla temsil ettikleri için, bizleri gururlandırdıkları için müdürüme, Orhan hocama ve tüm kadroya teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.