Öğrenciler Kütüphanede Çalışmalarına Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi tarafından kısa bir süre önce hayata geçirilen Mehmet Akif Ersoy Semt Kütüphanesi’nde öğrenciler hem etüt çalışmalarını sürdürüyor hem de kitap okuyor.

Öğrenciler Kütüphanede Çalışmalarına Devam Ediyor

Okuma salonları, bilgisayarları ve nezih ders çalışma ortamları ile her yaştan insanımızın hizmetine sunulan Semt Kütüphanesi’ne vatandaşlar da ihtiyaç fazlası kitaplarla destek sunabilecek.

Vatandaşların 153 Beyaz Masayı aramaları halinde belediye ekipleri tarafından kitaplar alınarak Semt Kütüphanesi’ne bırakılacak.

Öğrencilerin bilgiye ulaşma ve uygun ortamda ders çalışma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmete giren Mehmet Akif Ersoy Semt Kütüphanesi’ne vatandaşlar da evlerinde kullanmadıkları ihtiyaç fazlası kitaplarla destek oluyor.

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Devlet Hastanesi eski acil girişi karşısında hizmet veren Semt Kütüphanesi’ne vatandaşların kitap yardımında bulunabileceği belirtilerek 153 Beyaz Masa aracılığıyla kitap desteği sunabilecekleri kaydedildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137