Kredi Yurtlar Kurumu Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürlüğünde kalan erkek öğrenciler, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Elazığ’da yaşlı ve hasta bayanları evlerinde ziyaret ederek kendilerine karanfil hediye ettiler.

Sürsürü Mahallesi ve diğer çeşitli mahallelerde yaşlı ve hasta durumda olan bayanları KYK İl Müdürü Süphi Döner ve KYK Yurt Müdürü Kayahan Topal ile birlikte ziyaret eden Ömer Bilginoğlu Erkek Yurdu öğrencileri, 8 Mart’ın önemine dikkat çektiler.

KYK İl Müdürü Suphi Döner, kadınların sürekli hatırlanması gerektiğine vurgu yaparak, “Hanımefendiler bizim 365 gün 6 saatin tamamında kıymetlidirler. Bugün onları anmak hatırlamak sadece yıl içerisinde bir semboldür. Elazığ KYK İl Müdürlüğü’nde 8 bin 324 öğrenci barınıyor. Biz bu Safirbet öğrencilerimizi temsilen bir grup arkadaşlarımızla Elazığ’ın farklı mahallerinde teyzelerimizle, ninelerimizle, ablalarımızla bir araya geldik. Hastalarımızı ziyaret ettik. Kendilerine karanfil takdim ettik. Bu bir farkındalık oluşturmaktı. Özellikle misafir öğrencilerimizin şehrimiz tanımaları açısından farklı mahallerde farklı renklerde bayanlarla karşılaşması önemliydi. Ben bu etkinlikte rol alan herkesi tebrik ediyorum. Bayanların da gelecekte söz sahibi olma noktasında daha güçlü olmalarını yüce Allah’tan temenni ediyorum” dedi.