Okul-Camii Buluşması projesi kapsamında Doğukent Ulu Cami’de öğrencilerle bir araya gelindi. Kutlu doğum haftası nedeniyle de gül lokumu ve şerbeti de dağıtıldı.

Milli, manevi ve ahlaki değerleri yüksek nesil yetiştirmek amacıyla Diyanet işleri Başkanlığı tarafından Elazığ’da da hayata geçirilen Okul Camii Buluşması projesi kapsamında Doğankent’te bulunan 75. Yıl Anadolu lisesi ve Nahit Ergene okulu öğrencileri Doğukent ulu Camii’nde görevlilerle bir araya geldi. Aynı zamanda kutlu doğum haftası nedeniyle de düzenlenen program kapsamında öğrenciler peygamber efendimizin hayatı ve yaşamı ile ilgili de bilgi verildi. Gül lokumu ve şerbeti de ikram edilen programda, Doğukent Ulu Camii İmamı Metin Sancaklar, Okul Camii buluşması projesini önemsediklerini belirterek,400 öğrenciyi davet ettiklerini söyledi.

Doğukent Ulu Camii İmamı Metin Sancaklar,

Okul Cami buluşmaları adı altın da yapılmış olan program dahilin de Doğukent Camiliği olarak 75. yıl ve Nahit ergene  okulu öğrencileriyle daha önceki etkinliklerde bir araya geldiklerini söyledi.

Bu projenin çok önemli olduğunu genç neslin camilerde yetiştiğine değinen cami imamı Metin Sancaklar  kutlu doğum programları kapsamın da tekrar buluştuklarını bu günde bu program çerçevesinde bayrağın, vatanın, kuranın tek emanetçilerinin gençler olduğunu ifade etti.         

  İmam Metin Sancaklar Bu proje dahilin de daha çok gençleri cami de görmek istediklerini bu programının devamının daha da anlam ve önem kazanmasını bu program da emeği geçen hocalara teşekkür etti.