Öğrencileri, Merhum Ahmet Tevfik Ozan Hocayı Andı

Uluslararası Doktorlar Birliği Öğrenci Topluluğu, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi, Türk Edebiyatı Şairi Merhum Prof. Dr. Ahmet Tevfik Ozan’ı kabri başında andı.

Öğrencileri, Merhum Ahmet Tevfik Ozan Hocayı Andı

Uluslararası Doktorlar Birliği Öğrenci Topluluğu, Ocak ayında hayatını kaybeden Elazığ’ın sevilen ismi Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi, Türk Edebiyatı Şairi Prof. Dr. Ahmet Tevfik Ozan’ı kabri başında andı.

Merhum Ozan’ın kabrine karanfil bırakan öğrenciler, Kur'an-ı Kerim okuyup, hocalarını bir kez daha dualarla andı.

KURT: BİZİM İÇİN BİR BABA GİBİYDİ

Uluslararası Doktorlar Birliği Öğrenci Topluluğu Başkanı Enes Kurt, “Son bir buçuk iki yıldır pandemiden dolayı öğrenciler evde eğitim görüyor. İnsanlar iş sıkıntısı çekiyor. Bu süreç zorlu bir süreç. Bu süreçte üzerine bizim çok değer verdiğimiz, bizim için bir baba gibi olan Ahmet Tevfik Ozan hocamızın vefat haberini aldık, gelemedik. Pandemi dolayısıyla öğrencileri onun yanında olamadı o süreçte. Bizde eğitim öğretimin başlangıcında onun kabrini ziyaret ederek, elimizden geldiğince onun yanında olduğumuzu göstermek için babamıza vazifemizi yerine getirmek için kabrini ziyarette bulunduk. Çünkü gördüğüm en karakterli, en şahsiyetli adamlardan biriydi. Gerek kişisel yapısı, gerek öğrencilere davranışı, gerek tıp öğrencilerine başka öğrencilerine verdiği şekerlerle mutlu etmesiyle bilinen bir hocaydı. Onun için bu bizim için bir görevdi aslında her şeyden önce. Bu görevi yapmak zorundaydık” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2021, 19:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mustafa
Mustafa - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin Elazığ için bir kayıp

SIRADAKİ HABER

banner137