Elazığ’da uyuşturucu kullanan kişiler suçüstü yakalanmaya devam ediyor.

HARPUT’TA 8 KİŞİ SUÇÜSTÜ YAKALANMIŞTI

Önce Harput’ta jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde bir mağaranın içerisinde uyuşturucu kullanan 8 kişi suçüstü yakalanmıştı. Jandarma ekiplerinin Harput’ta suçüstü yakaladığı 8 kişi mağaradan kaçmaya çalışırken, ekipler tarafından anında yakalanmış ve gözaltına alınmıştı.

Tarihi Harput Mahallesi’nin ardından ikinci uyuşturucu haberi ise Yurtbaşı Beldesi’nden geldi. Yurtbaşı Beldesi Gürpınar Mahallesi Üçdutluk mevkiinde jandarma ekiplerin yaptığı devriye esnasında bir çukurda hareketlilik tespit edildi.

YURTBAŞI’NDA BİRİ ÖĞRETMEN 4 KİŞİ SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Doğukent - Yurtbaşı yolundan yaklaşık olarak 600 metre mesafede arazide çukur içerisinde A.Y., M.K., N.K. ve A.K. isimli şahısların kova diye tabir edilen uyuşturucu madde kullandıkları fark edilirken kişiler jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

ÇOCUKLAR KİMLERE EMANET?

Şüpheliler jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, uyuşturucu kullanan A.Y.’nin öğretmen olduğu öğrenildi. Çocukların emanet edildiği öğretmenin gençlerle birlikte uyuşturucu kullanması tepkilere neden oldu. Elazığ’da iki artan uyuşturucu kullanımıyla birlikte kamuoyunda “ne oluyor gençliğe” sorusu oluştu.

JANDARMA TAKDİR TOPLADI

Öte yandan uyuşturucu kullanıcıları ve tacirlerine yönelik operasyonlarını başarıyla sürdüren ve iki günde Harput ve Yurtbaşı’nda uyuşturucu kullanan kişileri suçüstü yakalayan İl Jandarma komutanlığına bağlı ekipler büyük takdir topladı. Ekiplerin uyuşturucuyla mücadelelerinin artarak devam edeceği öğrenildi.