Final okulları müzik öğretmenleri ve elazığ musiki konservatuarı derneği sanatçılarının düzenlediği türk halk müziği konseri ayakta alkışlandı.

Okul Müdürü Turgay Turgut, asıl amaçlarının öğretmenleri ile velileri buluşturmak olduğunu kaydetti.

TURGUT:  ASIL AMACIMIZ ÖĞRETMENLERİMİZLE VELİLERİMİZİN AYNI HAVADA TENEFFÜS EDECEKLERİ GÜZEL BİR ZAMAN GEÇİRMELERİNİ SAĞLAMAK

Turgut, “Bu gece değerli öğretmenlerimiz ile velilerimizin buluşmasını sağlamak için böyle bir organizasyonun içine girdik. Buradaki asıl amacımız öğretmenlerimizle velilerimizin aynı havada teneffüs edecekleri güzel bir zaman geçirmelerini sağlamak. Ayrıca değerli velilerimizin öğrencilerinin yaşadıkları yeri teneffüs etmelerine ortam hazırlamak. Yine Türk müziğimizin güzel örneklerinin sergilenmesi sırasında müzik ziyafetimize ortak olmalarını sağlamak” ifadelerini kullandı.

Okul Birliği Başkanı Cem Ecmel Şaki, okullarını Elazığ’a kazandıranlara teşekkür etti.

ŞAKİ: BÜTÜN FİNAL AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şaki, “Güzide bir kurum olan böyle bir yapıyı, böyle bir kuruluşu şehrimize, Elâzığ’ımıza kazandırdığı için Final Okulları Yönetim kurulu başkanı Sayın İbrahim Taşel hocamızın ve onun nezdinde bütün final ailesine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle ben de turgay hocamın duygularına aynen katılmak suretiyle eşim de öğretmen, pandemi sürecinde ben de yakinen takip ettim, öğretmen arkadaşlarımızın öğrenciler için ne kadar gayret sarf ettiğini ben de gördüm. Kendi istirahatlerinden, kendi ailevi yaşantılarından bir takım tavizler vermek suretiyle de öğrencilerimizin yetişmesinde büyük emek sarf ettiklerini gözlemleyerek onlara da çok yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından öğretmenler ve koro sanatçıları, birbirinden güzel Türk Halk Müziği eserlerini katılımcılar için seslendirdi.