Okan Aytekin’e 4 Maç Ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Başkent Akademi Futbol Kulübü maçında kırmızı kart görerek oyun dışı kakan Elazığspor Kalecisi Okan Aytekin’e 4 resmi müsabakadan men ve 4 bin 500 ₺ para cezası verdi.

Okan Aytekin’e 4 Maç Ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu geçtiğimiz hafta oynanan Başkent Akademi Futbol Kulübü maçında kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Elazığspor Kalecisi Okan Aytekin’e 4 resmi müsabakadan men ve 4.500 TL para cezası verdi.

kurulun Okan Aytekin’le ilgili alınan kararda;

ELAZIĞSPOR Kulübü sporcusu Okan Aytekin'in, 12.09.2021 tarihinde oynanan Başkent Gözgözler Akademi FK-Elazığspor TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, ihraç öncesi rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakadan men ve 1.500.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Elazığspor Kulübü sporcusu Okan Aytekin'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakadan men ve 1.500.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Elazığspor Kulübü sporcusu Okan Aytekin'in, ihraç sonrası rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 1.500.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” ifadeleri yer aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137