Kendi görev sahası ve sorumlulukları içerisinde kalan hizmetleri büyük bir titizlik ve süratle hayata geçiren Elazığ Belediyesi, diğer kurumlar ile belediyelere hizmet götürme konusunda da her gün yeni bir icraata imza atıyor.

Bu kapsamda Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Hankendi Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Şehrin tüm köy, belde ve ilçe belediyeleri ile başta okul ve camiler olmak üzere birçok kuruma her türlü desteği sunan Başkan Yanılmaz, bu kez de Hankendi Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne kazandırdığı halı sahayı yerinde inceledi ve öğrenciler ile bir araya geldi.

“HİÇBİR ZAMAN DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ”

Ziyarette bir değerlendirmede bulunan okul müdürü Sedat Sinanç, ‘’Bugün şehrimizin büyük yöneticisi, halı sahamızı okulumuza hediye eden başkanımız hem bizleri hem de yeni açılan okulumuzu görmeye geldiler. Öncelikle kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz 5 yıllık süreçte yeni yeni tamamlandı. Sağ olsun Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz asfalt açısından diğer ihtiyaçlarımız açısından hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum’’ dedi

“BU ÇALIŞMA İRADE VE AZMİN BİR SONUCUDUR”

Okul müdürünün ardından öğrencilere seslenen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Eğitim hayatının önemli parçalarından birinin de eğitimin verildiği fiziki mekanlar olduğunu ifade ederek, “O fiziki mekanları eğitim öğretimle en başarılı noktaya taşımak da müdürlerimizin, öğretmenlerimizin ve sizlerin katkılarıyla olacak. Biz belediye yönetimini evlatlarımıza gençlerimize büyüklerimize kadınlarımıza ve çocuklarımıza bir hizmet yeri olarak görüyoruz. Sizler ne kadar başarılı olursanız bizler de o kadar mutlu oluruz. Türkiye'nin gelecekteki yöneticileri sizlerin arasından çıksın. Türkiye'nin gelecekteki siyasileri sizlerin arasından çıksın. Eğer biz yönetici olmak istiyorsak veya başarılı bir fert bir birey olmak istiyorsak yanımızdaki arkadaşlarımızdan daha fazla çalışmamız gerekiyor. Eğer bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan attığı adımlarda başarılı oluyorsa, bütün dünyanın önemli lideri oluyorsa, gittiği yerlerde ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyorsa işte bu çalışma irade ve azmin bir sonucudur. Bütün dünya mazlumlarına yardımcı olacak irade, gayret Hankendi de bu okuldaki öğrencilerden mi çıkacak? Evet buradan çıkacak. Biz belediye olarak okullarda istenilen yere mescit, kütüphane, halı saha yapıyoruz. Bütün ihtiyaçlarını karşılıyor ve öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz niçin bunları yapıyoruz? evlatlarımız iyi yerlerde okusun, güzel yerlerde ders çalışsın ve ibadet ihtiyacını istediği zaman yapsın. Bütün bu imkanları bize sağlayan bu imkanları bize veren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a minnettarız. O yol gösteriyor işaret ediyor bizlere güç veriyor gayretimiz artırıyor bizlerde hizmet etmeye devam ediyoruz”şeklinde konuştu.