“Okumayana Biz Okuruz”

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ortak bir proje hazırladı… “Okumayana Biz Okuruz” projesiyle farklı bir etkinliğe imza atıldı.

“Okumayana Biz Okuruz”

“Okumayan için okuyoruz” diyen Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri, Gazi Huzurevi ve Çocuk Sevgi evleri sitesine gitti.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen "Okuyamayana Biz Okuruz" projesi kapsamında yaşlılar ve sevgi evleri miniklerine kitap okundu.

GÜRTÜRK: İNŞALLAH BU PROJEMİZ BU ŞEKİLDE DEVAM EDECEK

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk: “Okuyamayana okuyoruz projesi kapsamında gazi huzurevinde Sayın müdürümüzle birlikte bir okuma etkinliği başlattık. Öğretmenlerimizin nezaretinde okuyamayanlara biz okuyoruz. Gerçekten de çok güzel sonuçlar alıyoruz. Gazi huzurevimizde kalan yaşlılarımız bundan çok zevk alıyorlar ve ilgiyle alakayla dinliyorlar. İnşallah bu projemiz bu şekilde devam edecek. Daha sonra da biz gazi huzurevimizde yaşlı, etkili ve yetkili olan yaşlılarımızdan sesli olarak hikaye dinleyecekler. Müdürümüzle bunu daha da geliştirerek iki kurum olarak bu şekilde daha güzel sesli masallar olarak kayıt altına alacağız” diye konuştu.

KENÇ: BU PROJEYE ŞAHSIM VE KURUMUM ADINA HER ÇEŞİT DESTEĞİ VERECEĞİZ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç: “Gerçekten burada devletin yüz akı olan bir kurumdayız. Bu kurumdaki insanlarımızın bütün maddi manevi ihtiyaçları bakanlığımız ve devletimiz tarafından yapılmakta olup ancak ömrünün son yıllarını güzel etkinlikler içerisinde yaşamalarını kaliteli bir yaşam olması için de bunların neticede bir nefese bir insana sohbet ederek bir kişiye ihtiyacı var. burada sayın müdürümün şahsında kıymetli öğretmenlerimiz buradaki yaşlılarımıza büyüklerimize hem okuyorlar okurken de aynı zamanda dertleşiyorlar. Onların burada gamını ve kederini de gerçekten azaltıyorlar. Bundan sonra bu projeye şahsım ve kurumum adına her çeşit desteği vereceğiz” ifadelerinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

ALLAHINA KURBAN SUAT KENÇ MÜDÜRM RABBİM KOLAYLIKLAR VERSİN.SAYGILARIMLA ELLERİNDEN ÖPERİM.

SIRADAKİ HABER

banner137