Üzerimizde büyük emekleri olan her an her koşulda yanımızda olan annelerimizin Anneler Günü her sene olduğu günü bu senede Mayıs ayının ikinci haftası kutlanıyor.

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Elazığ AK Parti Milletvekili Ömer Serdar da Anneler Gününü unutmadı.

Ömer Serdar anneler günü dolayısıyla mesaj yayımlayarak tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.

Serdar mesajında “Bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakârlığın, sevgi ve hoşgörünün timsali; merhamet ve özveri kaynağı değerli annelerimiz,

ANNELERİMİZİN GÜLEN YÜZLERİ, BİZLER İÇİN DE EN DEĞERLİ HAZİNEDİR”

Sevgili peygamberimizin övgüsüne mazhar olarak; "Cennet annelerin ayaklarının altındadır" buyurduğunu ve cennete giden yolun sizin rızasından geçtiğini bilmekteyiz. Sizler, fedakârlığın ve feragatin en güzel örneklerini yaşayarak veren, nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen, her türlü zorluğa sabırla göğüs gererek çocukları için tün benliğini ortaya koyan, çocuğunun hem bakıcısı hem koruyucusu hem de öğretmeni olan en değerli varlığımızsınız. Annelerimizi daima mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır. Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için de en değerli hazinedir. Senede bir gün değil, ömrümüz boyunca ve gücümüz yettiğince ailelerimize, vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde hizmet ederek annelerimizin emeklerine layık olduğumuzu göstermeli ve hayır dualarını almayız. Bu anlamlı günde, hepimizin kalbi, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakârlığın, sevgi ve saygının timsali annelerimiz için çarpacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, anne olma mutluluğunu ve onurunu yaşayan tüm annelerin “Anneler Günü”nü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verdi.