Ömer Serdar, Haber Türk’e Konuk Oldu

AK Parti Hukuki ve Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Serdar, Haber Türk Kanalı’nda yayınlanan Türkiye’nin Nabzı programına konuk oldu. Serdar, İstanbul seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ömer Serdar, Haber Türk’e Konuk Oldu

Haber Türk Kanalında didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin nabzı programına AK Parti Hukuki ve Siyasi İşlerden sorumlu Başkan yardımcısı Ömer Serdar Konuk oldu.

İstanbul seçimleri başta olmak üzere, AK Parti’nin İstanbul itirazları, YSK’nın seçimi iptal eder mi? gibi konu başlıklarının ele alındığı programda Ömer Serdar, değerlendirmelerde bulundu.

Hukuki ve Siyasi İşlerden sorumlu Başkan yardımcısı Ömer Serdar, AK Parti’nin demokrasiyi işlettiğini belirterek, İstanbul üzerinde yoğunlaşan tartışmaların nedeninin göz önünde olan bir şehir olduğunu söyledi. Serdar, hukuki sürecin AK Parti için bitmediğini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Nusret
Nusret - 5 yıl Önce

Cnntürk, ahaber gibi pelikan medyası ve ntv ve Habertürk ve haberglobal gibi havuz medyasının topunu toplasan Fırat TV nin şu sedat çağlayanlı proğramı kadar reyting almaz

?
? - 5 yıl Önce

Elin adamları kitap gibi konuşuyor bizimki not kağıdından okuyor işte kalite

SIRADAKİ HABER

banner137