Birevim Elazığspor - Kardemir Karabükspor karşılaşmasında taraftarlarla yaşadığı sorun nedeniyle futbolcu Ömer Yıldız kadro dışı bırakılmıştı.

Ömer Yıldız, Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ile görüşerek özür diledi.

Görüşmenin ardından Ömer Yıldız tekrar kadroya alındı.

YILDIZ:  HER ZAMAN BEKLENTİLERE CEVAP VERME ADINA MÜCADELE ETTİM

Ömer Yıldız yapmış olduğu açıklamada, “Öncelikle dün oynanan Karabükspor maçında yaşanan olaylardan dolayı üzgünüm. Maçın stresiyle birlikte ani bir duygu patlaması yaşadığımı belirtmek isterim. Sahada verdiğim tepkinin kabul edilebilir bir davranış  olmadığını düşünüyorum. Maçtan sonra yaptığım özeleştiride verdiğim tepkinin yanlış olduğu kanaatine vardım. Açıkcası bu davranışı ben kendime de yakıştıramadım. Formasını gururla taşıdığım Elazığspor’un başarısı için her zaman en iyi performansımı sahaya yansıtma çabası içerisinde oldum.  Camiamızın ve taraftarlarımızın benden beklentilerinin farkındayım.  Her zaman bu beklentilere cevap verme adına mücadele ettim.  Karabükspor maçında yaşadığım olaylardan dolayı Kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk, Yönetim Kurulumuz, Elazığspor Camiası, teknik heyetimiz, takım arkadaşlarım ve büyük Elazığspor taraftarlarından özür diliyorum”

ELAZIĞSPOR KULÜBÜ: BAŞKANIMIZ SELÇUK ÖZTÜRK TARAFINDAN AFFEDİLMİŞTİR

Birevim Elazığspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Ömer Yıldız, bugün Kulüp tesislerimizde Başkanımız Selçuk Öztürk ile bir görüşme gerçekleştirmiştir. Gerçekleştirilen görüşmede  Kardemir Karabükspor maçında yaşanan olaylardan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Ömer Yıldız, Kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk’ten özür dileyerek affedilmesini istemiştir. Bunun üzerine Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımızdan da özür dileyen Ömer Yıldız, Başkanımız Selçuk Öztürk tarafından affedilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.