Ön Elemeler Elazığ TSO’da Yapıldı

“Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği” ön elemeleri Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

Ön Elemeler Elazığ TSO’da Yapıldı

Habitat Derneğinin TOBB, İTÜ ve Coca Cola ile müşterek yürüttüğü Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği, ön elemeleri Elazığ TSO toplantı salonunda gerçekleşti.

Elemeleri geçen yarışmacılar İstanbul’ da yapılacak Türkiye geneli elemelere katılacaklar.

Habitat Derneği'nin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye ile birlikte yürüttüğü Kız Kardeşim Projesi kapsamında, Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programı'nın ilk dönemi Nisan ayında açılan online başvurular ile başladı.

Mayıs ayı sonunda tamamlanan başvuru sürecinde, 32 ilden ve 114 gıda girişimcisinden başvuru alındı. Bölgelerinin yerel lezzetlerini üreten kadın girişimcilerinin teknik eğitimler, hibe ve danışmanlık ile destekleyerek işlerini geliştirmelerinin sağlamasının hedeflediği program kapsamında, ön eleme görüşmelerine 18.06.2019 tarihinde başladı.

Gelen başvuruları, İl Kadın Girişimciler Kurulu başkanları ve proje ortağı olan Coca-Cola yerel bayileri ve Habitat Derneği temsilcilerinden oluşan jüri değerlendirdi.

Ön eleme görüşmelerinin sonlanmasına 6 şehir kala, 22.07.2019 tarihinde Yerel Lezzet Elazığ görüşmeleri, Elazığ TSO Başkan Yardımcısı Mustafa Tavuş, Elazığ Kadın Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Nihal Murat, Coca-Cola Elazığ Bayisi İhsan Şar, Habitat Derneği Kız Kardeşim Projesi Operasyon Koordinatörü Uğurcan Top'un jüri üyeliğinde gerçekleşti.

Her ilden en yüksek puanı alan finalistleri bekleyen İstanbul Lezzet Kampı ile ilgili detaylar, önümüzdeki günlerde katılımcılarla paylaşılacak.

Habitat Derneğinin TOBB, İTÜ ve Coca Cola ile müşterek yürüttüğü Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği, ön elemeleri Elazığ TSO toplantı salonunda gerçekleşti. Elemeleri geçen yarışmacılar İstanbul’ da yapılacak Türkiye geneli elemelere katılacaklar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137