Elazığ’da uzun yıllardır sağlık alanında hizmet veren Anadolu Hastanesi, KOVİT-19’la mücadele kapsamında her türlü tedbiri almış durumda.

Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Operatör Dr. Ali Şekerlisoy, halkın sağlığı için her türlü tedbirleri aldıklarını belirterek, son günlerde “sosyal medyada görülen hastanelerinde KOVİT -19 tanısı konulan hekim var” iddialarına cevap verdi.

Şekerlisoy: Hastanemizde Kovit-19 tanısını konulan ne hasta, ne personel ne de hekim bulunmaktadır” dedi.

ŞEKERLİSOY: BİZ BU SAVAŞTA NE GELECEK KORKUSU NE SAĞLIK KORKUSU NE DE HERHANGİ BİR TEDİRGİNLİĞİMİZ BULUNMAMAKTADIR

Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Operatör Dr. Ali Şekerlisoy, “Anadolu Hastanesi 45 uzman hekim 240 yardımcı hastane personelinden olan dev bir sağlık ordusudur. Kendimizi sağlık ordusu sağlık savaşçısı gibi tanımlamamızın yegâne sebebi ülkemizin şuanda uğramış olduğu kovid-19 pandemisi ile savaşa bilmek adına güçlü bir orduyuz. Biz bu savaşta ne gelecek korkusu ne sağlık korkusu ne de herhangi bir tedirginliğimiz bulunmamaktadır. Gerekse ülkemiz gerekse halkımız adına bu savaşı da kazanacağayız. Elazığ Anadolu hastanesi kovid-19 hastalığına karşı her türlü tedbiri almış sürekli ilaçlanan güçlü alt yapısı olan halkımızın güvenle kullanacağı bir hastanedir. Halkımızın bunu bilmesini istiyoruz.  Fakat son günlerde adına sosyal medya denilen er meydanı olmaktan uzak bu meydanda sahte isim ve sahte hesaplarla beli bir merkezden yönetircesine Elazığ Anadolu Hastanesi hekim kadrosunda bulunmayan hekimlerin kovid-19 hastalığına yakalanmış gibi karalama ve iftira kampanyası yapılmaktadır. Bu karalama kampanyası sanki tek merkezden yönetiliyormuş gibi izlenim bırakmaktadır” diye kaydetti.