Orduevi Katlı Kavşak Projesi Start Aldı

Şehrin geleceği açısından önemli bir vizyon oluşturacak olan Elazığ Belediyesi Orduevi Katlı Kavşak Projesinin yapımına başlandı.

Orduevi Katlı Kavşak Projesi Start Aldı

Elazığ Belediyesi tarafından orduevi katlı kavşak projesinin yapımına başlandı. 

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada," Şehrin geleceğine yönelik önemli bir yatırım olan Orduevi Katlı Kavşak Projesine ilişkin çalışmalara başlandı. Kazım Karabekir Caddesi’nde başlatılan asfalt söküm çalışmalarının ardından Telekom, TEDAŞ, içme suyu, kanalizasyon hatlarının deplase çalışmaları yapılacak.Toplam 14 bin metrekarelik inşaat alanına sahip proje doğrultusunda, Kazım Karabekir ile Necdet Doğan Caddelerini birbirine bağlayacak 413 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde inşa edilecek alt geçit ile şehrin kuzey-güney istikameti arasında bağlantı sağlanacak. Ali Rıza Septioğlu Bulvarı ile Adnan Orakçıoğlu Caddesi ve Şeyh Şamil Bulvarını birbirine bağlayacak 390 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki köprü ile de şehrin batı-doğu istikameti arasında bağlantı kurulacak" denildi.

3 katlı kralbet giriş ve 5 ana bulvarı birbirine bağlayan alt ile üstgeçidin tamamlanmasıyla, bölgesel trafik ve mahalleler arasındaki bağlantının arttırılacağı vurgulanan açıklamada, kesintisiz trafik akışı ile de kent merkezindeki araç seyir hızının yükseleceği, şehir trafiğinin rahatlamasına önemli katkı sağlanmış olacağı belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137