Org. Eşref Bitlis Caddesi Yenileniyor

Elazığ Belediyesi tarafından konforlu bir ulaşım ağı sağlamak amacıyla şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Org. Eşref Bitlis Caddesi Yenileniyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından şehir genelinde bir yandan yeni yol çalışmaları sürdürülürken, bir yandan da mevcut yollarda yenileme çalışması gerçekleştiriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından konforlu yollar ve daha rahat bir ulaşım için sürdürülen çalışmalar doğrultusunda, Tofaş Kavşağı-Güney Çevreyolu bağlantısını sağlayan 1 km uzunluğundaki Orgeneral Eşref Bitlis Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması başlatıldı.

Kısa sürede tamamlanacak asfalt yenileme çalışmaların ardından yol hizmete sunulacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
GÜLCEMAL
GÜLCEMAL - 3 yıl Önce

Yapılan hizmetler için minnettarız. Fakat yıl 2021 olmuş sıfır asvalt dökerken logar kapağına tevsiye veremiyoruz ya kapak savaştın üç santim üstünde ya asvalt kapaktan üç santim yukarda. Konfor nerde kalıyor anlamadım

mehmet
mehmet @GÜLCEMAL - 3 yıl Önce

kesinlikle doğru. asfalt döken ekipte bir tane bu işten anlayan yada yaptığı işi ciddiye alan bir tane Allah'ın kulu yok mu? rögar kapakları tam bir rezalet.

Elazığlı
Elazığlı - 3 yıl Önce

Asfalt ekibiniz beş kuruş etmiyor başkanım yeni döktükleri asfalt çok engebeli. Bir an önce bunlara bir çözüm bulun işin hakkını vermiyor bu işçiler yazıktır bu kadar yapılan emeklere.

SIRADAKİ HABER

banner137