Türkiye’den gelen yardımlarla AFAD ve Kızılay’ın depoları dolunca, yardımların toplanması için Organize Sanayi Bölgesi’nin kapıları, yardımları toplama alanı olarak aralandı.

ARSLAN: TÜM TÜRKİYE’MİZ SEFERBER OLDU

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, “Deprem sebebiyle Türkiye’nin depremin olmasıyla birlikte kenetlendi. Elazığ ve Malatya’daki vatandaşlarımızın yanında olma mağduriyetlerini giderme adına tüm Türkiye’miz seferber oldu. Özellikle TOBB, tüm belediyelerimiz, valiliklerimiz bizlere ulaştılar ve bu ulaşma marifetiyle de ihtiyaç duyduğumuz yardım malzemelerini Elazığ’a getirme adına seferber oldular. Valiliğimize ve AFAD’a yardımcı olma adına Ticaret borsamızla birlikte iş dünyamızın sosyal ve fiziki alanları onların emirlerine tahsis ettik. Çevre illerden gelen birçok yardım kuruluşları, dernekler, belediyeler, diğer illerin AFAD, UMKE kurumları ile muazzam uyum var” dedi.

AKBULUT: OSB’DE EK DEPOLAMA İLE YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORUZ

Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Adem Akbulut, “TOBB’un bize verdiği desteği şu anda ilimizin valiliğinde AFAD ve Kızılay’ın deposu dolu olduğu için bizde OSB’de ek depolama ile yardım etmeye çalışıyoruz. Bize destek veren tüm oda büyüklerine teşekkür ediyoruz. Bu depremle devletimizin bize verdiği destek ve milletimizin desteğinden dolayı teşekkür etmek istiyorum” diye kaydetti.

AYAZ: ÜLKEMİZDE ÇOK BÜYÜK BİR DAYANIŞMA SERGİLENİYOR

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz, “Ülkemizde çok büyük bir dayanışma sergileniyor. Bunun için çok teşekkür ediyoruz.  Yardım eden tüm kuruluşlarıma teşekkür ederim” diye kaydetti.