OSB, Mesleki Eğitim Merkezi Açıldı

Firmaların ara eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan mesleki eğitim merkezinin açılışı yapıldı. Açılışa katılan Vali Ömer Toraman, mesleki eğitimin önemine değindi.

OSB, Mesleki Eğitim Merkezi Açıldı

Organize Sanayi Bölgesi’nde Mesleki Eğitim Merkezi açıldı.

Açılışa Vali Doktor Ömer Toraman, Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Muhittin Kaya, OSB Yönetimi ve İş insanları katıldı.

Vali Doktor Ömer Toraman, mesleki eğitim merkezlerinin şehre büyük katkı sağlayacağını söyledi.

TORAMAN: İLİMİZİN SANAYİSİNE VE EĞİTİMİNE CİDDİ KATKI SAĞLAMAKTADIR

Vali Toraman,  “Elazığ Organize Sanayi bölgesinde hizmete açmış olduğumuz Mesleki Eğitim Merkezi’nin ilimize, ilimizin sanayisine ve eğitimine ciddi katkı sağlamaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı ve Adalet Bakanlığının yapmış olduğu bir protokol çerçevesinde cezaevlerinin bulunduğu kampüslerde merkezi eğitim merkezleri açmıştı geçtiğimiz günlerde adalet bakanımızın da teşrifleriyle Elazığ’da ki mesleki eğitim merkezini hizmete açmıştı” dedi.

Toraman, mesleki eğitimleri önemsediklerini belirterek, öğrencilerin, fabrikalarda da pratik eğitim almalarına olanak sağlandığını kaydetti.

OSB Başkan Vekili Muhittin Kaya ise, OSB’nin eleman ihtiyacının karşılanması için çalışmalar yaptığını belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ercan KESKİN
Ercan KESKİN - 2 yıl Önce

İrtibat büroları açmaya Protokol toplanıyorsa yazık bu şehre! Her mahallede kurslar düzenleyerek acil ara eleman ihtiyacını giderebiliriz. Boş yatan bir yığın Kuran Kursu binası var, Dernekler, muhtarlıklar ve Halk Eğitim bir araya gelip başlatmalıyız. Ardından da Meslek Liselerini özendirip kalıcı çözüme geçiş sürecini tamamlarız. Protokol üyelerini böyle projelere bekliyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner137