Otostopla 81 İli Gezdi; Elazığ'la İlgili Bakın Ne Dedi?

Sırtına aldığı çantasıyla Türkiye’nin 81 ili 500 ilçesini otostop yaparak gezen Gezgin ve Yazar Samet Evren Ayçiçek, Elazığ’a geldi. Elazığ’la ilgili izlenimlerini Kanal Fırat canlı yayınında anlatan Ayçiçek, Elazığ’ın olumlu ve olumsuz yönlerinden bahsetti.

Türkiye’deki 81 il 500 ilçeyi otostopla gezen Samet Evren Ayçiçek Elazığ’a geldi.

Elazığ’a Diyarbakır’dan gelen oraya da Mardin’den giden Samet Evren Ayçiçek, bu şekilde yaklaşık 2 yıl içerisinde Türkiye’nin 81 ilini gezerek tamamladı. Şuanda ilçeleri tek tek gezmeye başlayan Ayçiçek’in hedefinde kısa süre içerisinde Türkiye’deki tüm ilçeleri otostop yaparak gezmek var.

ŞEHİRLERİ SOKAK SOKAK GEZİYOR

Sadece sırt çantasıyla yola çıkan Gezgin ve Yazar Ayçiçek, gittiği şehirlerin kültürlerini yakından görme imkanını yaşıyor. Özellikle şehirlerin yöresel yemeklerini tadan Ayçiçek, şehirleri sokak sokak gezip tadını çıkarıyor.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU’DA ÇOK YARDIMCI OLUYORLAR

Gezgin Ayçiçek, otostop yaparken çok zorlanmadığını özellikle doğu ve Güneydoğu bölgesindeki şehirlerde kendisine çok yardımcı olduklarını ifade ederek yorulduğu noktalarını çadırını kurup konakladığını belirtiyor.

KANAL FIRAT’TA ELAZIĞ’I ANLATTI

Gezgin ve Yazar Samet Evren Ayçiçek Elazığ gezisi kapsamında Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan Furkan Dilaver’in Hazırlayıp Sunduğu “Son Baskı” programının canlı yayınına da konuk oldu. Elazığ’la ilgili izlenimlerini anlatan Ayçiçek gezip gördüğü 81 il arasında Elazığ’ın en çok yemek kültürünü beğendiğini söyledi.

“ELAZIĞ’I İLK 3’E KOYUYORUM”

Elazığ’ın insanlarını çok sevdiğini yaşayan insanların çok misafirperver olduğunu söyleyen Samet Evren Ayçiçek, “Yemek kültürü çok güzel ama bence yeteri kadar tanıtılmıyor. Elazığ’ı ilk 3’e koyuyorum. Antep, Hatay ve Elazığ mutfağı çok iyi benim için. Bence Elazığ’ın en büyük eksikliği yeteri kadar tanıtılamaması. Elazığ’ın tarihini herkes biliyor olabilir fakat insanlara bir şeyler sunulmuyor. Keban Barajı’nda spor faaliyetleri gerçekleştirilebilinir. Bunlar yapılırsa çok daha fazla turist akışı olur” dedi.

Samet Evren Ayçiçek, gezi paylaşımlarını “rotasizevren” isimli Instagram hesabından da takipçileriyle paylaşıyor.

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2022, 15:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet emin akdoğan
Mehmet emin akdoğan - 4 yıl Önce

Elazığ hep devletin yanında yer alıyor ama nedense üvey evlat muamelesi görüyor parsayı hep malatya topluyor

greywolflook
greywolflook - 4 yıl Önce

Bir haber metninde aynı tümceleri defaten yazmanız mantıklı mı? Lütfen biraz dikkatli olunuz.Sırf sütunları kalabalık göstermek için laf kalabalığı yapmayınız.

ahmet
ahmet - 4 yıl Önce

bende bu bizim haber spikerinr uyuz oluyorum

Alper
Alper @ahmet - 4 yıl Önce

Bence şehrin sorunlarını bu kadr gündemine alan tanıtımına bu kdar katkı sağlayan başka kimse yok.buna milletvkilleride dahil.

Mikail Baykara
Mikail Baykara - 4 yıl Önce

44sevgiler komşu 23 Elazığa

SIRADAKİ HABER

banner137