Oturduğu Evin Yarısına ‘Hasarlı’ Diğer Yarısına 'Hasarsız' Denildi

Çalkaya Köyü sakinlerinden depremzede Zülküf Taşdemir’in oturduğu evin ön ve arka olmak üzere giriş 2 kapısı var. Tek ev olarak görünen ancak 2 giriş kapısı olan evin yarısına ağır hasar verilirken diğer yarısına ise hasarsız denildi... Akıl almaz olayın ayrıntılarını Taşdemir ailesi anlattı.

Oturduğu Evin Yarısına ‘Hasarlı’ Diğer Yarısına 'Hasarsız' Denildi

Çalkaya Köyü sakinlerinden depremzede Zülküf Taşdemir

 “Benim aylığım yok” diyerek yetkililere seslenen depremzede Taşdemir, evin konumu itibari ile de kayaların altında olmasından dolayı tedirgin olduklarını söyledi.

Kara kara düşünen Taşdemir ailesinin tek derdi bu değil tabi ki…

Evinin yarısına ağır hasar, diğer yarısına ise hasarsız denilen aile şimdi yardım elinin uzanmasını bekliyor.

Maden ilçesine bağlı Çalkaya köyü sakinlerinden depremzede Taşdemir ailesine konuk olan “Şah İsmail Gezici ile Yollarda” programı tüm ayrıntıları ile Pazar günü saat 21.00’da Kanal Fırat ekranlarında yayınlanacak.

İşte Taşdemir ailesinin evlerinin durumu…

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2021, 18:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Dursun
Dursun - 3 yıl Önce

Normaldir neyi doğru yaptılarki bir evin hasarını tesbit edemeyen kişiler derhal görevden alınsın.aldiklari paralar helal deyil milletin vebaline girmeyin yazık günah yetkilileri göreve davet ediyorum

Said
Said - 3 yıl Önce

Bunlar harabe terkedilmiş köy evleri,ne kaydı var,ne ruhsat ne iskan bunları ev sayıp böyle sacmasapan haber yapıp neyi amacliyorsunuz?Fırsat bu fırsat deyip devleti soymaya çalışıp,halkdakavuklugu yapmayı bırakın.Gülünç olmayın.

SIRADAKİ HABER

banner137