HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Öz Büro İş Sendikası Elazığ İl Başkanı İrfan Demirtaş, Kovancılar Devlet Hastanesi idarecilerinin, üyelerine adaletsiz ve keyfi uygulamalarda bulunduğunu iddia ederek, hastane önünde açıklama yaptı.

Üyeleri ile birlikte hastane önünde toplanan Başkan Demirtaş, hastane yönetimine seslenerek, “Burası Muz Cumhuriyeti değildir” ifadelerini kullandı.

DEMİRTAŞ: BURASI MUZ CUMHURİYETİ DEĞİLDİR

Başkan Demirtaş, “ Bu zihniyet bu zulmü söndürene kadar bizim bu basın açıklamalarımız devam edecektir. Sayın müdür beye 12.02.2020 yılında temsilcimiz burada olan Murat arkadaşımıza disiplin soruşturması açılmıştır. Sayın Müdürüm 6356’yı 36. Maddesi ikinci bendini okumanızı rica ediyorum. Sayın Müdürüm 6356’yı 27. Maddenin dördüncü bendini okumanızı rica ediyorum. Burası muz cumhuriyeti değildir. Biz HAK-İŞ Konfederasyonu olarak ve Öz Büro İş Sendikası olarak her zaman masumun, mağdurun ve emekçinin yanında durduk. Durmaya da devam edeceğiz. Bugün burada basın açıklaması yapıyoruz aba altından arkadaşlarımızı tehdit ederek sizi işten çıkaracağız diyorlar. Çıkarın bakalım nasıl çıkaracaksınız” diyerek sözlerini noktaladı.