Özbayraktar ve Doğan Açıklamalarda Bulundu

Birevim Elazığspor kaptanı Serdar Özbayraktar ve kaleci Ahmet Doğan yeni sezonda Elazığspor’u üst lige taşımak için mücadele edeceklerini söyledi

Özbayraktar ve Doğan Açıklamalarda Bulundu

Birevim Elazığspor’da sezon öncesi çalışmaları değerlendiren tecrübeli kaptan Serdar Özbayraktar ve altyapıdan kazandırılan genç kaleci Ahmet Doğan, yeni sezonda Elazığspor’u üst lige taşımak için mücadele edeceklerini belirttiler.

ÖZBAYRAKTAR: GELEN OYUNCULARIMIZ İYİ ÇIKARSA İŞİ GÖĞÜSLEYECEĞİMİZE İNANIYORUZ

Kaptan Serdar Özbayraktar, “Geçen seneden bir birlik beraberlik olan bir takımımız vardı. Sadece bizim dezavantajımız; çok geç toplanmıştık. Son gün son dakika olması itibariyle hazır olan oyuncular vardı, hazır olmayan oyuncular vardı. Adaptasyon sorunu yaşadık ama son haftalar biraz daha iyi bir Elazığspor izletmiştik. Şimdi o kadronun çoğu duruyor. Baktığımızda kadronun %80’ini %90’ını korumuş oluyor. Bir de bizim için avantaj olan şey hepimiz birbirimize iyi kötü ısındık. Bir de kamp döneminde alttan gelen oyuncularımız iyi çıkarsa işi göğüsleyeceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

DOĞAN: BU SENE ÇOK İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ ELAZIĞSPOR’UMUZU

Ahmet Doğan, “bugün an itibariyle başladık. Allah’ın izniyle inşallah bu sene çok iyi yerlere getireceğiz Elazığspor’umuzu. Çünkü biz Elazığlıyız. Dışarıdan gelen adamdan daha fazla düşünmek zorundayız, daha fazla sorumluluk almak zorundayız. Sonuçta biz ilimizi temsil ediyoruz. Misafirperver olmalıyız. Dışarıdan geliyorlar. Bir aile olmalıyız, öncelikle iyi bir ortam yakalamalıyız. Geçen sene bunun sıkıntısını yaşadık. 22 futbolcu geldi. Yapamadık, çok geç oldu. Ama bu sene ligimiz, çektiğimiz kurada çok iyi. Bizim için çok iyi. Başarabileceğimiz, üst lige çıkabileceğimiz bir grup. İyi bir aile ortamı yaratıp üst lige çıkmak istiyoruz. Bu ligde kalmak istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137