Elazığ’daki kuaförler “Come To Elazığ” kampanyasını farklı bir boyuta taşımış ve “Özcan Tekcan Come To Elazığ” afişlerini dükkanlarının camlarına asmışlardı…

Kampanya kapsamında Türkiye’nin en ünlü kuaförlerinden olan Özcan Tekcan eşi kadın kuaförü Nihal Tekcan ile birlikte Elazığ’a geldi.

Tekcan ailesi, Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Nizamettin Aydemir tarafından düzenlenen “Birlik, beraberlik ve Dayanışma Gecesine” katıldı.

Ünlü Kuaför Özcan Tekcan, Kudüs’ün İsrail’in başkenti olarak gösterilmesini kınadı, “İsrail Başkent dedikleri sloganı kodlanarak bütün başkanlar adına söz vermişti. Ama Trump gibi kimse cesaret edememişti. Bu o cesareti gösterdi ve şu an dünyayı karıştırıyor. İslam dünyası çok rahatsız. Bu rahatsızlığın karşısında hiçbir şey yapamıyor. Sadece tepki gösteriyorlar. Yine bunun altında ilim yatıyor, bilim yatıyor, eğitim yatıyor ve baktığınızda yurtdışında çok zengin olan insanların çok lüks yaşamadığını görüyorsunuz. Bizde zengin olanların çok şaşalı yaşadığını görüyorsunuz. Bu islami şartlar içerisinde bu kadar insan olmadığını herkes biliyor ama maalesef onlar bilmiyorlar. Kendi aralarında dostlukları da yok” ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump’a tepkisini gösteren Tekcan, önce Trump’ın maketine önlük taktı… 

Ardından makası eline aldı ve yeni bir imaj çizdi.

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya da “come to Elazığ” dedi ve herkesi Elazığ’a davet etti, “ Bende Come To Elazığ diyorum. Elazığ’a buyursunlar, gelsinler Elazığ’ın orciğini görsünler, yöresel kıyafetini görsünler. İnşallah çok memnun kalacaklar. Gelsinler bir tadına baksınlar” şeklinde konuştu.

Elazığ Berberler ve Kuaförler Başkan Adayı Nizamettin Aydemir ise, “Programla Elazığ’a ses getirdik. Özcan Balcı, Kadir Alkan değerli üstatlarımızın sayesinde Elazığ’a Come To Elazığ gerçekten de Türkiye’de hakikatten her ilde her yerde Elazığ Come To Elazığ diye ses getirdik. Bugün’de burada toplanmış bulunmaktayız değerli meslektaşlarımızla beraber. Bay ve Bayan kuaförlerimizle beraber, güzellik uzmanlarıyla beraber. Bir gece düzenledik. Allah razı olsun bütün mesletaşlarımızda katıldılar” diye konuştu.