ÖZEL ÇOCUKLARDAN BÜYÜK İŞLER

Çınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören özel çocukların yaptıkları el emeği göz nuru işler, Park 23 AVM’de beğeniye sunuldu.

ÖZEL ÇOCUKLARDAN BÜYÜK İŞLER

Çınar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim alan çocukların yaptığı el emeği göz nuru ürünler, Park 23 AVM’de sergilendi.

Serginin açılışına Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Eğitimciler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

ARAL: BU TÜR ETKİNLİKLERİN DEVAMINI SAĞLAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Çınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Okul Yöneticisi Ali Aral,  “Resimde emeği geçen öğrencilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza, yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Sayın belediye başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin devamını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımızın sosyal aktivitelerde resim yeteneklerini geliştirmeleri için Çınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak her zaman yanınızdayız. Bu çocukların bizden farklı olmadıklarını bu sergide göstermiş bulunuyoruz” dedi.

 AKBULUT: BURADA ONLARA SADECE RESİM YAPMAYI ÖĞRETMEDİK

Özel Eğitim Öğretmeni Bahar Akbulut, “Çocuklarımız bizim beklediğimizden çok daha fazlasını yaptılar. Onlara imkan verdiğimiz zaman bizim beklediğimizden daha fazla yeteneğe sahip olduklarını biz kendimiz gördük. Burada onlara sadece resim yapmayı öğretmedik” diye kaydetti.

KAHRAMANOĞLU: ÇEŞİTLİ FAALİYETLER YAPIYORUZ

Merkezin Kurucu Müdürü Suzan Kahramanoğlu, “Kurumumuzda çocuklarımıza uyguladığımız destek eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel hayata onları katabilme adına çeşitli faaliyetler yapıyoruz. Resim sergisi de bunlardan biri. Çocuklarımızın sadece okul ve ev arasında gidiş gelişlerini önünü açabilmek, toplumsal yaşama kazandırmak için elimize geçen her fırsatı değerlendiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

ŞERİFOĞULLARI: KISA ZAMANDA HİZMETE SUNACAĞIZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “İnşallah çocuklarımız gelecekte resim öğretmeni olmayı planlıyorlar. Rabbim gönüllerine göre versin. Çocuklarımız dünyanın çiçekleri. Çocuklarımızı cinsiyet ayrımı yapmadan seviyoruz. Çınar Eğitim Merkezi çok güzel bir hizmet veriyor. Bizlerde Elâzığ Belediyesi olarak sonuna kadar bu tür eğitim merkezilerine kapımızı sonuna kadar açacağız. Bizlerin seçim öncesi vaat ettiği Engelsiz Yaşam Merkezi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çok güzel bir Engelsiz Yaşam Merkezi oluşturacağız.  Eğitimlerine devam edecekleri, bir çok atölyede kendilerini geliştirecekleri bir alan oluşturacağız. Aileleri ile birlikte oturup zaman geçirecekleri, çocuklarımızın her türlü eğitimlerini sürdürecekleri bir alanı kısa zamanda hizmete sunacağız” açıklamalarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2019, 18:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137