Özel Çocuklardan, Renkli Gösteriler

Özel Telepati Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi tarafından 14’üncü kaynaşma ve dayanışma gecesi düzenlendi.

Özel Çocuklardan, Renkli Gösteriler

Özel Telepati Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen  “Kaynaşma ve Dayanışma Gecesi’nin” 14’üncüsü düzenlendi.

KARAKAYA: GELENEKSEL KAYNAŞMA VE DAYANIŞMA GÜNLERİMİZ DEVAM EDECEKTİR

Özel çocukların büyük emekler harcayarak gösterilerini hazırladıklarını ifade eden Özel Telepati Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi Müdürü Fasih Karakaya, “Yaklaşık 3 yıldır bir ara vermek zorunda kaldık. Ramazan ve bayram münasebeti ile bir türlü denk gelmedi. Artık geleneksel kaynaşma ve dayanışma günlerimiz devam edecektir. Öğretmenlerimiz özellikle çocuklara büyük emekler vererek bugün 7 tane gurup etkinliği düzenleyecekler. Ben emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin de yanımızda olmanızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

GÜRGÖZE: ÇOK GÜZEL YETİŞTİRDİKLERİNE ŞAHİTLİK EDİYORUZ

Etkinliğe katılan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Çocuklarımızın aileleri özellikle anneleri ve babaları ve tüm aile bireylerini kutlamak ve tebrik etmek gerekiyor. Çocuklarımız onların güzel bir imtihanı ve çok güzel yetiştirdiklerine şahitlik ediyoruz. Bu rehabilitasyon merkezinin son dönemlerde düzenlediği son programlara iştirak etti. Hakikatten çok güzel eğitim veriyorlar. Başta okul idarecilerimizi, yöneticimizi, tüm eğitim camiasında yer alan hocalarımızı tebrik ediyor, bu çocuklarımızın güzel eğitilmesinde, gelecek hayatında katkı sağlayacak olduğundan teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü anneleri özellikle anneleri hak ediyor. Bulundukları yerden daha iyi olurlar inşallah. Bu etkinliklerin devam etmesini temenni ediyorum” diye kaydetti.

Düzenlenen programda özel çocuklar hazırladıkları birbirinden renkli grup etkinliklerini sergilediler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137