Özel Çocuklarımızın En Özel Gösteri Ve Mesajları

Özel çocuklar, hazırladıkları özel gösterilerle görücüye çıktı. 3 aralık dünya engelliler gününde özel çocuklarımız sahnelerin tozunu atarken; verdikleri mesajlarla göz doldurdular.

Özel Çocuklarımızın En Özel Gösteri Ve Mesajları

Elazığ Down Sendromlular Derneği ile Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği düzenledi.

BALİN: AMACIMIZ, ENGELLİ BİREYLERİN HAZIRLADIKLARI FAALİYETLERİN SERGİLENMESİ

Down Sendromlular Derneği Başkanı Feti Ahmet Balin, “ Yıl içerisinde hazırlanmış oldukları bu etkinlikleri faaliyetleri sergileme fırsatı sunuyoruz. Engeller denince sadece bir engel ibaresi ile tüm engel grupları tanıtılmaya çalışılıyor. Aslında yanlış olanda budur. Bir bedensel engellinin yaşamış olduğu zorlukları elbette biliyoruz. Ama bedensel engel denildiği zaman düşünebilen üretebilen istihdam edilebilen bir bireydir. Bir görme engelli arkadaşımızın da emayı olabilir görmeyebilir. Sonuçta bedensel engellinin sahip olduğu hak ve hukuklara oda sahiptir.

Öz: Toplumun Özel Çocukların Önündeki Engelleri Kaldırmakla Görevli

Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Cengiz Öz, “ Hakikaten ilk başta zor gelebilir bu hayat tarzı bize. Çünkü hepimiz birer engeli olan çocuklarımıza hizmet ediyoruz. Bize düşen aslında çocuklarımızın önündeki engelleri kaldırmaktır. Engel olmamaktır. Engelleri önünüzde kaldırdığınızda onlara eğitim fırsatı verdiğinizde görüyoruz ki çocuklarımız gerçekten kendi alanlarında çok güzel başarılar elde ediyorlar.

Özel çocuklar, hazırladıkları gösterilerle ve verdikleri mesajlarla göz doldurdular.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137