Hayat Hastanesi İzzetpaşa Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasında taşınıyor.

Taşınma çalışmalarına başlanılan hastanede 12 Kasım Pazartesi tarihinden itibaren yeni binasında hizmet verecek.

“İLİMİZE, HASTALARIMIZA DOKTORLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Erduran Gür, “Bugün itibari ile eski yerimiz kapanıyor. Pazartesi sabah itibari ile Sağlık Müdürlüğümüzün incelemesi sonucunda yani 12 Kasım’dan sonra yeni hastanemizde hizmet vereceğiz. 75 yataklı 42 tane yoğun bakım yatağı var. 18 branşta hizmet vereceğiz. Bir Elazığlı olarak Elazığ’da böyle güzel bir hastaneyi arkadaşlarımız ile beraber yapmış olmamış arkadaşlarımız ile beraber hizmete açacağız. Bizlerin tüm yorgunluğunu alıp götürüyor.12 Kasım’dan sonra bakanlığımızın ve Valiliğimizden izin alındıktan sonra hasta kabul etmeye başlayacağız. Biz çok yorulduk. Yıllardan beri devam eden bir süreç. Sizlerde yakinen yaşadınız. Ama bütün yorgunluğumuz da binamız ortaya çıktıktan sonra unuttuk. İlimize, hastalarımıza doktorlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“DAHA İYİ SAĞLIK HİZMETİ SUNABİLECEĞİZ”

Erduran Gür, “Yeni branşlar var. Psikiyatri ve Beyin Cerrahisi var. Branş hekim sayısı artacak. Yoğun bakım yatak sayılarımız artacak. Belli bir saate kadar akşamları da başka branşlarda hizmet vereceğiz. Çocuk polikliniği akşam da açık olacak. Elazığlılara hayırlı olsun. Çok güzel bir hastane yaptık. İnşallah hastalarımıza daha iyi sağlık hizmeti sunabileceğiz. Hastalıklar iyileşir sağlıklı günler diliyoruz” şeklinde konuştu.

“OTOPARK SORUNUNU ÇÖZDÜK”

Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Erduran Gür, “Otopark sorununu çözdük. Bizim hastanemizin adresini biliyorsunuz. İzzet paşa caddesi ile Rıza ye mahallesinde. Aynı cadde üzerinde 60 metre yukarıda kilisenin bitişiğinde ki otopark hastanemizin oldu. Hastalarımıza ücretsiz. 150 aşkın sayıda arabaya sahip bir hastane otoparkımız var. Hastalarımıza ücretsiz. Otoparkımız ile hastanemizin arası 60 metre. Binada bir otopark var ama bu yeterli gelmeyecektir diye düşünüyoruz” diye konuştu.