Özel İdare’de Denge Sözleşmesi İmzalandı

İl Özel İdaresi ile BEM-BİR-Sen arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Özel İdare’de Denge Sözleşmesi İmzalandı

Elâzığ İl Özel İdaresi ile Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında "Sosyal Denge Tazminatı" sözleşmesi imzalandı.   

Çalışan memurların maddi yönden desteklenmesi ve sosyal haklarının iyileştirilmesi amacıyla varılan anlaşmanın imza törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ve Sendika Başkanı Süleyman Akay katıldı.

MAAŞLARDA ARTIŞ SAĞLAYACAK

İmza töreninde açıklamada bulunan Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Süleyman Akay, 2019 İl Özel İdare çalışanını ilgilendiren ve maaşlarında artış sağlanan sözleşmenin hayırlar getirmesini dileyerek katkılarından dolayı Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ve İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür etti.

SABUNCU: %100 ÜZERİNDEN TEKRAR VERMEK ÜZERE BU PROTOKOLÜ İMZALADIK

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ise açıklamasında “Kurumumuz çalışanları için Sosyal Denge Sözleşmesi imzalamak için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Seçim sonrasında oluşan İl Genel Meclisi üyelerimizden aldığımız yetkiyle çalışanlara yetkili sendikayla yaptığımız sözleşme gereği denge sözleşmesini en yüksek düzeyden, %100 üzerinden tekrar vermek üzere bu protokolü imzaladık. Bize bu sözleşmeyi imzalamak adına yetkilendiren Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a ve yeni oluşan İl Genel Meclis üyelerine teşekkür ediyor ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet Ormancı
Mehmet Ormancı - 5 yıl Önce

İl özel idareleri belediyelere bağlanıyor,hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner137