İl Özel İdaresi bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan 25 personel Ocak ve Şubat aylarında emekli oldular. Emekli olan personeller için bir program gerçekleştirilerek plaket verildi.

Programa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, İl Özel İdaresi yöneticileri, Yol-İş Sendikası 2. Nolu Şubesi Genel Sekreteri Cumali Demiroğlu ve emekliye ayrılan çalışanlar katıldı.

DEMİROĞLU: HUZURLU, MUTLU BİR YAŞAM DİLİYORUM

Programda bir konuşma yapan Yol-İş Sendikası 2. Nolu Şubesi Genel Sekreteri Cumali Demiroğlu, “Kendileri yıllarca şehrimize, teşkilatımıza hizmetler sunmuştur. Bu hizmetlerinden dolayı kendilerine burada huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında da sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

SABUNCU: YAPTIĞINIZ HİZMETLERDEN DOLAYI HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’da öze idare olarak 7/24 hizmet veren bir teşkilat olduklarını anımsatarak, “Şehrin alt yapısına, şehre hizmet noktasında en önemli hizmetleri sunan bir teşkilatın mensubu kişileriz. Sizlerde bu süreçte gerçekten en az çalışan arkadaşımız 30 yılın üzerinde bu şehre hizmet ettiler. Namuslarıyla, Anıllarının teriyle, gerek devleti, gerek milleti daim kılma adına hizmetler sundunuz. Ben devletimiz adına, kurumumuz adına, şehrimiz adına bu yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL