Özel Sporcular, Film İzleyerek Farkındalık Oluşturdular

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Telepati Gençlik ve Spor Kulübü’nün özel sporcuları, farkındalığı arttırmak amacıyla sinema gösterisinde film izlediler

Özel Sporcular, Film İzleyerek Farkındalık Oluşturdular

Her yıl 3 Aralık’ta kutlanan Dünya engelliler günü kapsamında ilimzide de bir takım etkinlikler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.

Bu kapsamda ilimiz Telepati gençlik ve spor kulübü, farkındalığı arttırmak amacıyla öze sporculara sinema filmi izlettirerek, Dünya engelliler günü farkındalığına dikkat çekti.

Elazığ Belediyesi cep salonunda yapılan farkındalık etkinliğinde özel sporcular pür dikkat sinema filmi izlerken, bir yandan da patlamış mısır atıştırdılar.

ÖZKAL: ÖZEL ÇOCUKLARIMIZA SİNEMA GÖSTERİSİ ORGANİZASYONU YAPTIK

Elazığ Telepati gençlik ve spor kulübü başkanı Zehra Özkal, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalığı arttırmak amacıyla hedeflediğimiz belediyenin mini gösteri sinema merkezinde özel çocuklarımıza sinema gösterisi organizasyonu yaptık belediyemizle birlikte. Özel çocuklarımızın pandeminin bu olumsuz şartlarından maalesef çok daha fazla etkilendiklerini gözlemledik” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137