Hicret Mahallesi’nde temeli atılan ve halen yapımı devam eden Pınarlar Caminin yapımına devam edilmesi için Pınarlar Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı ve üyeleri, hayırseverlerden destek istedi.

ÖZER: YARDIM TALEP EDİYORUZ

Pınarlar Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Özer, caminin yapımının devam edebilmesi için hayırseverlerin yardımına ihtiyaçları olduğunu söyleyerek, “Hicret Mahallesi’nin sakinlerini bu işe kulak vermesini rica ediyorum. bu işe, bu konuya eğilmelerini rica ediyorum. Pınarlar Camisi, bizim eski bir camimiz vardı, yıkıntılı. Bu caminin mahallenin mutlak ihtiyacı vardı. Bu camiyi yaptırmaya başladığımızdan beri mahallemiz biraz kırsal kesimden olduğu için maddi imkanlar kısıtlı. Maddi imkânlar kısıtlı olduğu için bütün iş adamlarımızdan, hayırseverlerden, yönetimden, valimizden, belediye başkanımızdan, bütün kamu ve kuruluşlarımızdan, milletvekillerimizden bunlardan yardım talep ediyoruz” dedi.

ÖZER: BU MAHALLENİN BU CAMİYE İHTİYACI VAR

Mehmet Özer, “Herkesin ne gerekiyorsa, elinden ne geliyorsa, ne imkan sağlayabiliyorlarsa, bir tuğla dahi koysalar Allah onlardan razı olsun deriz. Bunu da yapmak istiyoruz. Camimizin ne halde olduğunu görüyorsunuz. İnşaatı büyük. Mahallemizde artık gelişiyor. Bu mahallenin de bu camiye artık bir ihtiyacı var. Fakat mahallemiz çok fakir, çok yoksul, çok bilinçsiz. Hayırsever iş adamlarımızdan yardım talep ediyoruz”diye kaydetti.